H γελοία διοίκηση της ΕΠΟ στέρησε έναν ευρωπαϊκό τελικό από το Ηράκλειο

Η ΕΠΟ το κατάφερε και αυτό. Έκανε το χατήρι στον Μελισσανίδη και τον Δέδε πηγαίνοντας τον τελικό σε ένα γήπεδο που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr.

Όχι, ότι δεν το περιμέναμε. Το πραξικόπημα ήταν έτοιμο εδώ και αρκετό καιρό. Η γελοία διοίκηση της ΕΠΟ πήγε και αφαίρεσε από το Ηράκλειο το δικαίωμα να φιλοξενήσει έναν ευρωπαϊκό τελικό αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο αστεία και αισχρή είναι. Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας που μόνο ως αισχρή μπορεί να χαρακτηριστεί, αποδεικνύει πως εντός της ΕΠΟ λειτουργεί ένα παρακράτος που διαμορφώνει απόψεις.

Η κλοπή του τελικού του Conference Cup από την πόλη του Ηρακλείου αποτελεί μέγιστη ύβρις προς όλη την τοπική κοινωνία και πλέον ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος πρέπει να αντιληφθεί πως είναι ανεπιθύμητος εδώ κάτω. Δεν ξέρω αν είναι βαριά ή όχι αυτή η λέξη αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ άφησε τον Δέδε να αλωνίζει, να διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά πως ο τελικός δεν θα έρθει στο Ηράκλειο και τελικά πήγε σε ένα γήπεδο που δεν έχει φτιαχτεί ακόμα! Κανένας δεν αμφιβάλει πως η νέα έδρα της ΑΕΚ θα είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο αλλά τώρα όμως είναι ακόμα στα σκαριά. Έτοιμο δεν είναι.

Το θέμα όμως δεν είναι το γήπεδο και η έδρα του τελικού του Conference Cup. Το θέμα είναι πως η αστεία διοίκηση της ΕΠΟ με επικεφαλής τον Γραμμένο στέρησε από το Ηράκλειο έναν ευρωπαϊκό τελικό επειδή λειτουργεί και ελέγχεται από τους γνωστούς άγνωστους. Το Ηράκλειο, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, είναι μια πόλη στολίδι. Με έναν δήμαρχο που δεν βρίσκεται μέσα σε σκάνδαλα, που δεν θεωρείται λαμόγιο, που δεν έχει δώσει δικαιώματα στην επαγγελματική του διαδρομή και πέραν όλων των άλλων το Ηράκλειο είναι μια πόλη – σταθμός για την Ελλάδα.

Το Ηράκλειο και η Κρήτη, εν μέσω πανδημίας, κατάφερε να λειτουργήσει σωστά, η πόλη να μην χάσει την ζωντάνια της και παρότι βρισκόμαστε στην μέση μιας πρωτοφανούς κρίσης να βλέπουμε το Παγκρήτιο να εκσυγχρονίζεται, τις αθλητικές δομές της να λειτουργούν άψογα.

Αλλά το έγραψα και τις προάλλες. Τι σχέση έχουν οι βλαχοπρόεδροι που ορίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο με ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην πόλη μας; Καμία απολύτως…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook