Σούπερ Λιγκ 2: Το πρωτάθλημα της κωλοτούμπας

Από την “παύλα” του περασμένου Μάη επειδή ήταν ασύμφορα, οικονομικά, τα τεστ covid μέχρι τις πιέσεις για άμεση επανέναρξη της ΣΛ2. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr.

Μια διοργανώτρια αρχή που βρίσκεται σε τρικυμία ασχολείται με το πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και συμπεριφέρεται λες και έχει λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν. Μια Σούπερ Λιγκ 2 που δεν ξέρει τι της γίνεται με ομάδες να μην έχουν πάρει ακόμα πιστοποιητικό συμμετοχής, παράγοντες που δεν μπορούν να δίνουν ούτε τα χρήματα για τις δόσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και την ίδια ώρα υπόσχονται ότι θα τηρούνται στο έπακρον τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υπάρχουν ομάδες που πράγματι δεν έχουν οικονομικά προβλήματα όπως είναι η Ξάνθη (ψάχνω να βρω και δεύτερη αλλά δεν μπορώ) αλλά υπάρχουν ομάδες που το γνωρίζει όλος ο ντουνιάς ότι χρωστάνε και στους αγέννητους. Άλλα παρ’ όλα αυτά, ο Λεουτσάκος βγαίνει και λέει πως οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 μπορούν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτό ισχύει στην μεγάλη κατηγορία. Το που θα βρίσκουν 30 και 40 χιλιάρικα τον μήνα, προφανώς και είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πως θα το πράξουν.

Υπενθυμίζω ότι πριν από μερικούς μήνες, όταν φώναζε ο Ροκάκης και κάποιοι άλλοι για να μην διακοπεί το πρωτάθλημα, η Λίγκα με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία αποφάσιζε να μπει “παύλα” στο πρωτάθλημα επειδή κρινόταν ασύμφορο το κόστος τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ότι οι ομάδες της κατηγορίας δεν μπορούσαν να αντέξουν το κόστος των συνεχόμενων τεστ κατά του κορονοϊού. Τώρα πάλι, μετά από τόσους μήνες, τα γυρίζουν και λένε ακριβώς το αντίθετο. Άντε βγάλε άκρη τώρα.

Ο Μπαντής τα είπε μια χαρά προχθές και έθεσε τους προέδρους των ομάδων προ των ευθυνών τους. Εκείνοι που δεν φταίνε καθόλου και είναι τα μοναδικά θύματα όλης της ιστορίας είναι οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Αλλά σε μια τέτοια κατηγορία πως να βρουν το δίκιο τους;

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook