Δείξε μου τον πρόεδρο σου να σου πω ποιο είναι το πρωτάθλημα σου

Ο ΟΦΗ δεν σκέφτηκε τίποτα άλλο παρά μόνο τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους. Αλλά η Σούπερ Λιγκ 2 δείχνει με τα στελέχη της γιατί είναι πολυδιαφημισμένη σε όλη την Ευρώπη. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr.

Σε ένα κανονικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ο πρόεδρος των κατηγοριών που έχουν πληγεί οικονομικά, δηλαδή ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, θα είχε βγει πρώτος και θα επικροτούσε την χθεσινή πρόταση του ΟΦΗ. Αυτά συμβαίνουν όμως σε μια κανονικά ποδοσφαιρική χώρα και όχι στην αγαπημένη μας Σούπερ Λιγκ 2. Ο, κατά τα άλλα, λαλίστατος Λεωνίδας Λεουτσάκος που βγαίνει και μιλάει συνέχεια και παντού σαν ένας άλλος ποδοσφαιρικός “μαϊντανός” που όλο υπόσχεται, υπόσχεται και δίνει ελπίδες στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, από χθες το απόγευμα είναι άφαντος και εξαφανισμένος. Αντί να βγει πρώτος και να δώσει το καλό παράδειγμα και με αφορμή την πρόταση του ΟΦΗ να βγει και να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια για τις δύο καταταλαιπωρημένες κατηγορίες, δεν έχει πει ούτε λέξη.

Όταν λοιπόν ο επικεφαλής – αόρατος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις όπου υπόσχεται επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν του δίνει σημασία κανένας και για αυτόν τον λόγο φτάσαμε στις 10 του Δεκέμβρη και να μην ξέρει κανένας αν θα γίνει σέντρα η όχι, πως να μην βγουν ο κάθε Μπάρλος και ο κάθε Αϊβαλιώτης και να λένε τα δικά τους;

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν δίνει κανένας σημασία σε αυτό το πανέμορφο πρωτάθλημα που έχει κερδίσει τους τιμητικούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους αναφέρονται όλοι.

Σε ένα πρωτάθλημα – σκέτη παρωδία δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τους παράγοντες του, εκείνους που τα χρωστούμενα και οι “πιστολιές” είναι σε καθημερινή βάση. Ο πονηρός ή ο νοήμων άνθρωπος θα καταλάβει εύκολα γιατί βγήκαν ορισμένοι να αντιδράσουν, λίγο να βάλουν το μυαλουδάκι τους θα αντιληφθούν γιατί γίνεται φασαρία από ορισμένους που βλέπουν μια πρόταση άξια θαυμασμού και η οποία “αγκαλιάστηκε” από οπαδούς όλων των ομάδων (απλά διαβάστε τα σχόλια σε αθλητικές ιστοσελίδες) ενώ οι παράγοντες κάποιων ομάδων βγαίνουν και διαμαρτύρονται γιατί, λέει, νιώθουν προσβεβλημένοι.

Γιατί νιώθουν προσβεβλημένοι; Γιατί στο τέλος όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook