Λεωνίδας Λεουτσάκος: Το πρόσωπο – ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μετά και την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου ο πρόεδρος της SL2 είναι αποδεδειγμένα ο πιο ανίκανος παράγοντας που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr

Με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των play off της Superleague 2 έφτασε στο φινάλε η φετινή σεζόν. Και τι φινάλε ε; Η Νίκαια αποδείχθηκε η μοναδική περιοχή της Ελλάδας covid free και στον τελικό ανόδου ανάμεσα σε Ιωνικό και Εργοτέλη αποδείχθηκε όλη η ομορφιά της εν λόγω κατηγορίας. Μια κατηγορία που έφτασε στο σημείο να διοικείται από έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα είναι ανίκανος να διαχειριστεί μια επαγγελματική λίγκα (και που καλά να πάθουν βέβαια οι ομάδες που τον ψήφισαν) έχοντας αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια που βρίσκεται στην θέση του επικεφαλής της Superleague 2 αλλά όσα έγιναν σήμερα είναι η αποκορύφωση των ικανοτήτων του.

Ένα πρωτάθλημα που ήταν ανταγωνιστικό και το οποίο ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ αλλά με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να κλείνει τα μάτια σε όλα όσα έγιναν σε παιχνίδια του Ιωνικού, με μπράβους και φουσκωτούς, κόσμο στις εξέδρες και όφειλε στο τελευταίο 90λεπτο και πιο κρίσιμο και αντί να προβλέψει να μην συμβεί τίποτα, εκείνος μάλλον το παρακολούθησε με την ησυχία του αφού ο σκοπός του – εξαρχής – ήταν να ανέβει και εν τέλει τα κατάφερε.

Όμως από την άλλη όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει πολύ καλά ποιου τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο εν λόγω κύριος, τι θέλει να πετύχει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τι επίπεδο έχει. Άλλωστε δεν είναι και λίγο από δημόσιος υπάλληλος να γίνει πρόεδρος στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Άλλωστε τα δείγματα γραφής του τα είχε δείξει από την περίφημη εποχή του Ντουρμισάι με τον ΟΦΗ, τον Άρη και την Λαμία που το έπαιζε Πόντιος Πιλάτος και ο κύριος “τα έχω καλά με όλους, ένα παραπάνω με μια συγκεκριμένη ομάδα”.

Ο άνθρωπος που η ανικανότητα του έχει αποδειχθεί τόσες και τόσες φορές όπως και οι περιέργειες θέσεις και αποφάσεις του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πρέπει να φύγει… χθες, όχι σήμερα από την θέση που κατέχει και να μας αφήσει την γωνία.

Όσον αφορά τον Φωτιά να τον χαίρεται ο Κλάτενμπεργκ που τον έκανε διεθνή μέσα στην χρονιά και να του δώσει και συγχαρητήρια για την κλοπή της δεκαετίας θυμίζοντας εποχές παράγκας και βάλε.

Μία απάντηση στο “Λεωνίδας Λεουτσάκος: Το πρόσωπο – ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

  1. Ακριβώς!
    Εξαιρετικό άρθρο!
    Που είσαι Αυγενάκη!!!!
    Τιμωρία στον Ιωνικό και αφαίρεση βαθμών. Δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο!!
    Δίνουν πρόστιμα σε γερόντια και συνταξιούχους ενώ οι μπράβοι πέταγαν καπνογόνα!!
    Αλλά τι να πεις και ‘σύ…..

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook