Γιώργο σήκω φύγε από την Superleague 2 – δεν έχεις σχέση με τυπάκια σαν τον Λεουτσάκο!

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Εργοτέλη και η νοοτροπία του που κοσμεί το ποδόσφαιρο και που τον προσβάλει να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με ανθρώπους – αρπαχτικά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr.

Για την Superleague 2 ότι και να πούμε είναι λίγο. Η κατηγορία από μόνη της είναι ένα κόσμημα για την Ελλάδα, μην πούμε για ολόκληρο τον πλανήτη. Ειδικά η Μαλαισία αντί για την σημαία του κράτους έχει βάλει το λογότυπο της Superleague 2 προκειμένου να τιμήσει το λαοφιλέστερο πρωτάθλημα της γης και το οποίο χιλιάδες Μαλαισιανοί λατρεύουν σαν Θεό. Μάλιστα είναι τέτοια η αγάπη της Μαλαισίας για την Superleague 2 που αντί για εθνικό ύμνο στα μεγάφωνα της χώρας παίζει νυχθημερόν 24/7 το “Σ’ έχω κάνει Θεό” της Κατερίνας Στανίση τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την λατρεία των κατοίκων της πανέμορφης χώρας της Ασίας.

Τι δουλειά έχει τώρα ο Εργοτέλης με αυτό το πρωτάθλημα; Και ο Τουτζάρης και ο Σάμι και τα παλλικάρια του Ταουσιάνη, ουδείς γνωρίζει. Και ακόμα παραπάνω τι σχέση έχει ο Τουτζάρης με την διοργανώτρια αρχή και τον Λεωνίδα Λεουτσάκο; Οι δυο τους έχουν τόση σχέση όσο εγώ έχω με τα όσπρια και τις φακές. Η διαφορά επιπέδου των δυο τους αλλά και με Τσιριγώτηδες, Κομπότηδες και σία είναι τεράστια. Αποδείχθηκε και στην πράξη και μέσα στην χρονιά και χθες έφτασε στο αποκορύφωμα του. Ένα ματς που γράφτηκε ιστορία και θα συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών. Και για να μην τα χρεώνουμε όλα στην Λίγκα και τον Λεουτσάκο, δεν ευθύνεται αυτός για την καρμανιόλα που λέγεται Φωτιάς. Όμως όπως έγραψα και την Τετάρτη αυτός ο ανίκανος άνθρωπος ευθύνεται για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Τουτζάρης, από το 2017 μέχρι και τώρα αποδεικνύεται και είναι ικανός παράγοντας. Έχει μοχθήσει, έχει δουλέψει, είναι ικανός και με ποδοσφαιρικές γνώσεις. Το ακριβώς αντίθετο με τον Λεουτσάκο που από δημόσιος υπάλληλος βρέθηκε να διοικεί (χααχααχχαχα) δύο κατηγορίες επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Γιατί είναι τόσο ικανός που δεν έφτανε η μία, είπαν να του δώσουν άλλη μια για τις μεγάλες ικανότητες του.

Ο Τουτζάρης ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου της Superleague 2, μπήκε για να βοηθήσει το πρωτάθλημα, έβαλε μεγαλύτερες ευθύνες πάνω του αλλά αποδείχθηκε πως εν τέλει ήταν ένα πρόβατο ανάμεσα στους λύκους. Οφείλει απέναντι στον Εργοτέλη (αλλά κυρίως εκεί) και στον ίδιο του τον εαυτό να σηκωθεί να φύγει, να παραιτηθεί από την θέση του αντιπροέδρου της Λίγκας και να μην ξανακαθίσει ποτέ ξανά στο ίδιο τραπέζι με αυτούς.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook