Ο Μέσι δεν έγινε Κριστιάνο και Μπενζεμά δείχνοντας πως είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr

Αμέτρητες φορές έχω πει και έχω γράψει πως θεωρώ τον κοντό ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Για όλα εκείνα που πέτυχε μέσα στο γήπεδο, για όλα όσα μας έδειξε με κορυφαίο επίτευγμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Μετά όμως και την χθεσινή συνέντευξη τύπου όπου επικοινώνησε ο ίδιος αυτοπροσώπως αποφεύγοντας την ξύλινη γλώσσα του σούπερ σταρ ή μια ανάρτηση στα social media, έδειξε για ακόμα μια φορά ότι εκείνος είναι πράγματι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Το απέδειξε όχι μόνο για όλα όσα έχει πετύχει στα 36 χρόνια της ζωής του, ούτε λόγω των αναρίθμητων τίτλων που έχει κατακτήσει. Το απέδειξε γιατί έφτυσε στα μούτρα τα πετροδόλαρα που του είχαν στρώσει χαλί οι Σαουδάραβες για να πάει εκεί και να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα.

Στην δύση της τεράστιας καριέρας του ο Λέο δεν ψήφισε τα χρήματα που όχι απλά του περισσεύουν αλλά φτάνουν για να ζήσει και μια ολόκληρη πόλη όπως το Ηράκλειο, επέλεξε την υστεροφημία του αλλά και βάζοντας μπροστά την οικογένεια του. Αντί να πάει σε μια πόλη της Σαουδικής Αραβίας, επέλεξε το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει. Και αυτό ήταν το συμφέρον των παιδιών του ώστε να μεγαλώσουν σε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον από το να γίνουν Σαουδάραβες.

Ο Μέσι στα… “γεράματα” δεν επέλεξε να γίνει ούτε Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε Μπενζεμά που οι καταθέσεις του φτάνουν για να ζήσουν 200 χρόνια, επέλεξε την αξιοπρέπεια του και όποιος διάβασε ή είδε τον τρόπο που μιλούσε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, κατάλαβε αμέσως ότι αυτό που ήθελε διακαώς αλλά και που όμως δεν ήθελε να το έχει βάρος στην συνείδηση του ότι εκείνος θα γύριζε στην Βαρκελώνη αλλά άλλοι μπορεί να έφευγαν…

2 απαντήσεις στο “Ο Μέσι δεν έγινε Κριστιάνο και Μπενζεμά δείχνοντας πως είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών”

  1. Ο Μεσι ίσως είναι ο καλύτερος όλων όμως δεν νομίζω πως θα πάρει λίγα και στο MLS.
    H apple έδωσε πέρυσι 1.5 δις δολάρια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του MLS για δέκα χρόνια και ίδρυσε την συνδρομητική apple tv. Προφανώς θέλει να ανεβάσει πολύ το επίπεδο του πρωταθλήματος και θα δώσει κίνητρα για να προσελκύσει καλούς παίκτες.
    Έχει ήδη γραφτεί πως έκτος από το συμβόλαιο του με την ομάδα, συμφώνησε με την apple για ένα ποσοστό των συνδρομών του apple tv να καταλήγει απ ευθείας στο λογαριασμό του.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook