Διατήρηση του Κρητικού ομίλου ”βλέπει” ο Σταυρακάκης

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει σχετικά στην στήλη του “Tοπικά News”.

Μια είδηση πληροφορήθηκα που δεν αποκλείεται να αποκτήσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Συνομιλώντας με τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος Μανόλη Μαθιουδάκη μου ανάφερε κάτι που έχει να κάνει με το Κρητικό όμιλο στο περιφερειακό.

Ο Μαθιουδάκης βρέθηκε τη Τετάρτη στην Ιεράπετρα μαζί με τον άλλο παράγοντα της ΕΠΣΗ Παναγιώτη Φρυσούλη, ως παρατηρητές αγώνα στο μπαράζ ΟΦΙ – Ερμή Ζωνιανών. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Λασιθιώτικης Ένωσης Μανόλη Σταυρακάκη, ο οποίος του μετέφερε πως το βλέπει σχεδόν βέβαιο ότι ο Κρητικός όμιλος θα διατηρηθεί ”ανεξάρτητος” ας μου επιτραπεί η φράση.

Ο Σταυρακάκης είναι γνωστό ότι έχει τη δυνατότητα να…ενημερώνεται από πρώτο χέρι για θέματα της ΕΠΟ. Και καμιά φορά και πιο μπροστά από το…πρώτο χέρι! Καλό όμως είναι αυτό, προσθέτω, και χρήσιμο.

Λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σταυρακάκη βλέπει να υλοποιείται το εξής σενάριο. Θα πέσουν από το φετινό πρωτάθλημα οι επτά ομάδες όπως λέει η προκήρυξη. Και θέση στο νέο περιφερειακό θα έχουν και οι δευτεραθλητές Κρήτης. Για περισσότερα; Ας περιμένουμε…όλοι μαζί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook