Τοπικά… καρφάκια!!!

Ποιος πρόεδρος περνώντας πρόσφατα από ταμείο σούπερ μάρκετ, το μηχανάκι δεν έκανε αποδεκτή τη κάρτα πληρωμής του; Αμάν!

Και το μυαλό μου, ξέρετε που πήγε, έτσι; Του είπα, μήπως επειδή δεν είσαι στο… μητρώο πρόεδρε συμβαίνει αυτό;; Πολύ γέλιο λέμε!!! Ευτυχώς, ο Αργύρης… έφερε ρευστό!!!

Αργοπορημένα λίγο, αλλά η στεναχώρια μου είναι μεγάλη, για τα αδέρφια Τζανάκη. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφυγαν θρυλικός Τάκης(5) και ο κόουτς… Ντίνο Γκουαρντιόλα, έτσι τον είχα..βαπτίσει. Δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ.

Σα να ήταν χθες, αλλά γυρίζω στο 1999 με 2000, στα πρώτα βήματα, ρεπορτάζ, γήπεδο Δαιδάλου, ο Ντίνος προπονητής στα Δειλινά…

Αποκλειστικό της στήλης, με το που έμαθαν στο Σουδάν, τη πρόταση της ΕΠΟ να φιλοξενήσουν το τελικό κυπέλλου(της Ελλάδος), ξεκίνησαν τον εμφύλιο!

Σου λένε, παρά να μας σκοτώσουν, καλύτερα να σκοτωθούμε μόνοι μας. Black χιούμορ μεν, αλλά μόνο με δόση χιούμορ.

Βρε που έχετε φτάσει το..επαγγελματικό ποδόσφαιρο, βρεεεε. Πάντως το 1979 που συστάθηκαν οι ΠΑΕ και άλλαζαν τη σελίδα, σίγουρα ποτέ δε θα μπορούσαν να φανταστούν τι θα έκαναν οι… απόγονοι τους αυτοί οι πρώτοι παράγοντες.

Καρίκη φίλε πόσο δίκιο είχες και πόσο δικαιώνεσαι. Πριν καμιά δεκαετία μου φώναζε στα Καλέσα, Γιώργο έλεγε, να απαγορεύσουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, για μια πενταετία, κάθε επαφή με τη μπάλα, να θεωρείται… ποινικό αδίκημα!!!

Καρίκης, αχ ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια! Άσχετο, αλλά το Δημητράκη, ο Καρίκης είναι ΠΑΣΟΚ βρε παιδιά! Ναι, καλά θυμηθήκατε και ο Τάκης από τις Ασίτες. Οδός… Παπανδρέου στο λιόφυτο.

Ιστορικές μέρες διανύουν στις Αρχάνες. Ο Γιούχτας πήρε το τίτλο στη Γ εθνική, φυσικά η πρώτη του φορά και πλέον ο σχεδιασμός για τη παραπάνω κατηγορία ξεκίνησε.

Εκεί θα ανήκει του χρόνου ο Γιούχτας, στη Σούπερ Λίγκ 2. Και μπράβο τους.

Ρίχνοντας και μια μικρή ματιά στη κερκίδα των Αρχανών τη Κυριακή, είχε και ένα μικρό άρωμα… Βουλής.

Ακούνε όλοι τελικό κυπέλλου… Ελλάδας και βάζουν τα πόδια στον ώμο!! Αν τον ονομάσουμε τελικό… Χονολουλού, λέτε να υπάρξει καμία ελπίδα; Έστω και σε γήπεδο… Σάλας να παιχτεί βρε παιδιά, απλά να γίνει να τελειώνουμε! Σα την Απλή Αναλογική έχει καταντήσει!!!

Σε ποιο γήπεδο πρόσφατα, στην απόλυτη… σούπα, σε σκληρό μαρκάρισμα παίκτη της γηπεδούχου ομάδος, ο μόνο πάγκος που… εξαγριώθηκε, ήταν αυτός των γηπεδούχων!!! Μα σούπα… πως δεν έχει σούπα;;; Και μπράβο τους!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook