Τοπικά… καρφάκια!!!

Ποιος πρόεδρος Α κατηγορίας, ισχυρίζεται πως έλαβε mail αυτές τις μέρες, γραμμένο στα… Ισπανικά;; Αχ, Ρεάλ που μας χρειάζεται!!! Viva… moutsatsos ένα πράγμα.

Το καλύτερο του λέει ματς έκανε ο έμπειρος πορτιέρο Κασμερίδης υπερασπιζόμενος την εστία του Ασημίου, κόντρα στον Άγιο Δημήτριο. Καλά βρε Αλέξη, κόντρα στο πρόεδρο ‘’Πάτρα’’ βρήκες να κατεβάσεις ρολά;;;

Λίγο παλιό, αλλά καλό… στο ματς Δαμάστα – Ρούβας, δεν πήγε λέει ο ένας βοηθός. Και οι φιλοξενούμενοι, έβγαλαν εκτός αποστολής τον Ξημεράκη, ως τραυματίας που ήταν και έπιασε σημαιάκι. Ο ορισμός από την… ΕΔ έγινε με συνοπτικές διαδικασίες!!

Και η… διαβολική σύμπτωση; Από τη πλευρά του πέτυχε το γκολ ισοφάρισης η Δαμάστα! Με γκολ υπόνοιας οφσάιντ , όπως λέγανε τα… πηγαδάκια!

Τι, για το var ρωτάτε;; Οι συντεταγμένες δεν ήταν και τόσο καθαρές..λένε! Τι στο καλό, ούτε..ακτινογραφίες να βγάζαμε!

Σε ποιο πρόσφατο ματς, μια ομάδα δε μπορούσε να συμπληρώσει με τίποτα 11άδα..και αναγκαστικά, αν και μιλάμε για..υποδομές, προχώρησαν οι αρμόδιοι σε κινήσεις εκτάκτου ανάγκης! Δηλαδή, δελτία και νομιμότητες πήγαν περίπατο και έπαιξαν με  ότι υπήρχε  εξέδρα. Αυτά είναι!

Κάπου λέει στήθηκε μπάρμπεκιου, με νοστιμότατα μπριζολάκια! Το κλίμα; Κάτι από… Κατεχόμενα Κυπριακά έμοιαζε το τοπίο!!

Ο σ…Πόρος για την πορεία ανατροπής και διεκδίκησης χαμένου εδάφους και παραμονής, ρίχτηκε από το περασμένο Σάββατο και συνεχίστηκε στις Αρχάνες. Για να δούμε.

Ενωτικό μήνυμα έστειλε ο…Ομπάμα μας προς τα ψηλά ράφια της Ομοσπονδίας αυτές τις μέρες. Μακάρι τα λόγια του να πιάσουν τόπο, το πνεύμα των ημερών να γαληνέψει τα νερά.

Λίγο ήθελε να σκοράρει με κεφαλιά το μπουκαλάκι ο Αναστό μας… θα ήταν από κανονική θέση… καλυβόταν από τον ρεπόρτερ!

Aλλαγή στο τάπητα στην Αγία Βαρβάρα, σχέδιο και για το ίδιο στη Δαμάστα. Τέτοια γεγονότα χαροποιούν κάθε άνθρωπο που αγαπάει το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Ποιο σωματείο χαρακτήρισαν ως… νεκροταφείο προέδρων οι γνωστοί άγνωστοι, σε πρόσφατο πηγαδάκι;;; Μπουνάκη, μην ακούς εσύ!!!

Ποιος δημοσιογράφος, κατά την ακύρωση του τέρματος του ΟΦΗ απέναντι στον Ατρόμητο, έστειλε μέσω τηλεόρασης δυο… τάλιρα με τις ανοιχτές παλάμες του;; Οεό;;; Και με χαρακτηριστικό ήχο, έτσι;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook