Τοπικά… καρφάκια!!!

Ιστορικές μέρες για Αρχάνες και Κρουσώνα. Ο Γιούχτας ως πρωταθλητής Γ Εθνικής του ομίλου του, πρώτος τέτοιος τίτλος και θα διεκδικήσει την άνοδο για τη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο ΠΑΟΚ, με το πρώτο του κύπελλο πλέον αγκαλιά, ένα κύπελλο που μπορεί να επιφέρει, ακόμα μια, μεγαλύτερη επανεκκίνηση σε αυτό το σωματείο.

Δυο μικρά λογάκια και για τους δύο νεαρούς τεχνικούς τους. Μεγάλο βήμα, μέχρι το επόμενο για Νίκο Σουργιά και Βασίλη Κρασανάκη. Μπράβο τους!

Φέτος η σεζόν φανέρωσε αρκετά πράγματα, όπως όλη η κοινωνία, όλος ο κόσμος, περνά μεταβατικό στάδιο, μετά κόβιντ εποχή, έτσι και το ποδόσφαιρο μας, φανέρωσε αρκετά… τραύματα.

Είχαμε και το κεφάλαιο… Μητρώο, ταλαιπώρησε κόσμο, εξαφάνισε σωματεία. Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να είχε… φοβίσει τόσο πολύ.

Ναι, ο φάκελος με τα δικαιολογητικά, ήταν μεγάλος, ήθελε πολύ δουλειά, αλλά το σημαντικότερο, έπρεπε να δουλέψουν πιο γρήγορα, έστω αυτοί οι λίγοι άνθρωποι που είναι σε κάθε σωματείο.

Ίσως να γινόταν ομαδική η δουλειά, δηλαδή μαζεύονται οι παράγοντες, αναθέτουν με εξουσιοδοτήσεις σε αρμόδιους και τρέχουν τα θέματα. Τέλος πάντων.

Το νοικοκύρεμα πάντως, δε νομίζω πως διαφωνεί κανένας, πως μόνο χρήσιμο είναι.

Στέλεχος ομάδος Β κατηγορίας, μου είπε πως ετοιμάζεται… πραξικόπημα στο προσεχές διάστημα. Όχι στη χώρα βρε!!! Στην ομάδα τους εννοούσε.

Μάλλον εκεί, θα ισχύσει… άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά κρατούνε! Και μπράβο τους!

Το πιθανότερο να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις εκεί προς δήμο Μαλεβιζίου μεριά. Μα πολύ… ραγδαίες τώρα, έτσι; Για να δούμε, θα ισχύσουν αυτά τα σενάρια ή θα μείνουν… σενάρια;; Οέο;

Και φυσικά  οι όποιες ανακατανομές υπάρξουν σε αυτό το δήμο, θα έχουν αντίκτυπο και στο ποδοσφαιρικό χάρτη, έτσι; Αμ πωςςς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook