Τοπικά… καρφάκια!!!

Ο τάδε είδε αυτό το ματς… εκείνος με τον άλλο και εκείνον, βρέθηκαν σ αυτή τη κερκίδα… ο άλλος με τον επόμενο είδαν αυτό και μετά θα πάνε εκεί, μετά για φαγητό και το βράδυ σπίτια τους!!!

Ούτε με…drone δε μπορούμε πλέον να παρακολουθούμε όλες αυτές τις μετακινήσεις! Βρε που είμαστε μπλεγμένοι!

Ακούστηκε πως στο Ρούβα, θα προσλάβουν τεχνικό διευθυντή. Να είναι αλήθεια άραγε;; Και μια διευκρίνηση, στην ομάδα ή για την εταιρία με τα νερά τον χρειάζονται;; Οέο;;;

Είτε φανερά είτε στα κρυφά, άπαντες νομίζω αποδέχονται πως στο Πόρο, διαχειρίζονται ψύχραιμα και με σωστά βήματα τα κρίσιμα θέματα που τους έχουν προκύψει.

Ο φίλος μας ο Αρίστος Μπαστάκης, μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθει. Ο ένας του γιος, στην ακαδημία του ΟΦΗ Ρεθύμνου, ο άλλος στη μικτή Ηρακλείου. Α και ο ίδιος στο δημοσιογραφικό μετερίζι! Παίζει… μπάλα η οικογένεια λέμεεε!!

Σε ποιο παιχνίδι πρόσφατα, ένας παίκτης, ξεκίνησε όντως πολύ εκνευρισμένος με όλους και με όλα, αποχώρησε στην ανάπαυλα από το γήπεδο;; Ναιιιι… ξεκίνησε με τα πόδια να επιστρέψει στο Ηράκλειο!!! Αφού έπαιζαν σε γήπεδο εκτός τειχών.

Πρόσφατα ο Βαγγέλης Παπαγγελής, ήταν ομιλητής προς τους γονείς της ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΌΦΗ, στο χώρο του café Crown στο Καλτσέττο. Με θεματολογία που αφορά συμπεριφορά, προβληματισμοί, διαχείριση γονιών προς τα παιδιά.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά του Βαγγέλη. Η πρώτη ήταν στο γήπεδο της Ελιάς, προς τους γονείς της ακαδημίας του Ρωμανού.

Πρόσφατα ο κόουτς Λυκούργος, τόνισε πως τους..κέρδισαν οι ελιές. Και καλά τα είπε, όντως αυτό το καιρό… οι ελιές παίζουν τη καλύτερη μπαλίτσα!! Το λάδι, έσπασε το φράγμα των… 5 ευρώ!!!

Φωτιές άναψε με τις πρόσφατες δηλώσεις του ο Μενδρινός. Χαρακτήρισε τη Γ εθνική ως τσίρκο και πως είναι μια κατηγορία για τα πανηγύρια. Και αμέσως τα..τσίρκα ανά τη χώρα, εξέδωσαν ανακοινώσεις… διαμαρτυρίας!!! Και με το δίκιο τους, έτσι;;;

Από που κι ως που, να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ των δύο χώρων αυτών;;; Αφού έτσι, θιγμένο βγαίνει… το τσίρκο! Μιάου;;;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook