Τη Κυριακή 17 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Κώστα Κανιτάκη

Η μοίρα εκείνο το ξημέρωμα Σαββάτου του έστησε ένα κακό παιχνίδι.

Κοντεύουν να περάσουν ήδη 40 ημέρες που δεν είναι πια κοντά μας ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κώστας Κανιτάκης.

Η μοίρα εκείνο το ξημέρωμα Σαββάτου του έστησε ένα κακό παιχνίδι. Την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιουνίου θα γίνει το σαρανταήμερο μνημόσυνο, στην εκκλησία του Αγίου Τίτου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ήθελα εσκεμμένα, να περάσουν οι μέρες και να πω δυο λόγια για τον Κώστα. Δεν ήθελα να συμμετάσχω σε ”σκηνικά” που ακολούθησαν μετά τον θάνατο του,γιατί δε με εκφράζουν κάτι τέτοια. Απλά και λιτά να τονίσω τα εξής. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της Τετάρτης που είχε προηγηθεί του τροχαίου ατυχήματος.

Ήταν στο Calcetto παίζοντας μπάλα με την ομάδα του, τους ”ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΥΣ”. Πέτυχε 7 γκολ, και με ρώταγε σε τη θέση είναι στον σχετικό πίνακα των σκόρερ του τουρνουά 8χ8. Ο Κώστας τα δυο τελευταία χρόνια της ομάδας του ΚΑΛΤΣΕΤΟ στο τοπικό ήταν μέλος της. Πέρυσι το καλοκαίρι πήγε στον ΕΓΟΗ αφού σταμάτησε το ΚΑΛΤΣΕΤΟ απο τα τοπικά πρωταθλήματα. Να προσθέσω ακόμα κάτι. ”Κώστα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.

Δυο ιδέες θα γίνουν πράξη. Η πρώτη, τη βραδιά του τελικού του τουρνουά όπου συμμετείχε και ο ίδιος,θα απονεμηθεί πλακέτα στους γονείς του ως μικρή ένδειξη τιμής προς τη μνήμη του. Και η δεύτερη, απο το φετινό καλοκαιρινό μαθητικό τουρνουά 8χ8,όλα θα είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Κώστα,και όσο είναι εφικτό σε κάθε τελικό οι γονείς του Κανιτάκη,θα κάνουν την απονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα.

Με την ευκαιρία να γράψω δυο λόγια και για τα άλλα δυο παιδιά, παίχτες των Ασιτών, που ήταν παρέα με τον Κώστα και είχαν συμετοχή στο τροχαίο ατύχημα, οι Ζουριδάκης και Φάρκονας.

Ο Ζουριδάκης που ήταν πιο βαριά χτυπημένος, του αφαιρέθηκε η σπλήνα, έχει κακώσεις στο πρόσωπο και θα του γίνουν πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις,όμως έχει βγει απο το νοσοκομείο, όπως και ο Φάρκονας.

Όσο για τον τρίτο της άτυχης παρέας τον Ιατράκη, παίχτη  των Ασιτών και αυτός, τι να πω; Απλά Γιώργο,δείξε δύναμη και κουράγιο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook