Προς Αρκαλοχώρι μεριά οι κληρώσεις της ΕΠΣΗ;

Όλα δείχνουν ότι το Αρκαλοχώρι θα είναι το μέρος που θα φιλοξενήσει φέτος τις κληρώσεις των νέων πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων καλά κρατεί μεσούσης Ιουλίου και σιγά – σιγά, καθορίζονται και οι ημερομηνίες του ξεκινήματος των προετοιμασιών τους. Εκεί που δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία είναι για την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ. Όμως, από την άλλη, ο χώρος που θα γίνουν φέτος οι κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου, πρέπει να θεωρείται σχεδόν τελειωμένη υπόθεση. Και αυτό γιατί όπως έχει ήδη διαρρεύσει ο χώρος αυτός θα είναι στο Αρκαλοχώρι.

Έχει υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση του Α’ αντιπροέδρου Γιάννη Βασιλάκη, και εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου, θα υλοποιηθεί. Μένει μετά να καθοριστεί η ημερομηνία, αλλά και ο χώρος που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση.

Η ΕΠΣΗ το συνηθίζει,(και καλά κάνει νομίζω), τις κληρώσεις να τις κάνει μια στην επαρχία και μια στην πόλη του Ηρακλείου ή πολύ κοντά έστω. Όπως πέρυσι, που έγιναν στην Τύλισο. Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω, και με αφορμή τοποθετήσεις παραγόντων είναι το εξής.

Καλό θα ήταν αν κάποια στιγμή η ΕΠΣΗ κατάφερνε, παρά τις όποιες δυσκολίες, να έχει ορίσει προς το τέλος της μίας περιόδου, την έναρξη των επόμενων πρωταθλημάτων για όλες τις κατηγορίες. Έτσι ώστε οι ομάδες να μη βαδίζουν στα τυφλά, όσον αφορά έναρξη προετοιμασιών, και σχεδιασμού γενικότερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook