Η Κρήτη φώναξε ”παρών” στην ΕΠΟ!

Μετά λοιπόν και το συμβούλιο της Ομοσπονδίας της Τετάρτης, στη νέα Δ’ εθνική, οι Κρητικές ομάδες κέρδισαν…0-1!

Μετά λοιπόν και το συμβούλιο της Ομοσπονδίας της Τετάρτης, στη νέα Δ’ εθνική, οι Κρητικές ομάδες κέρδισαν…0-1!

Υπάρχει όμως καταβάθος κάποιος κερδισμένος απο αυτή την ιστορία; Η σκέψη της ΕΠΟ σωστή νομίζω, αλλά πως να υλοποιηθεί χωρίς….ταμείο; Και στη μέση οι ομάδες,να μην ξέρουν μέχρι την ύστατη ώρα που θα παίζουν τη νέα σεζόν.Με δεδομένο λοιπόν τα οικονομικά προβλήματα, οι 4 Ενώσεις της Κρήτης, κέρδισαν, περνώντας με επιχειρήματα, τις τοποθετήσεις τους.

Παράλληλα, κέρδισαν και οι υποψήφιες ομάδες εκτός νησιού, που θα ταξίδευαν και αυτές προς Κρήτη,δε πρέπει να το λησμονούμε αυτό,έτσι; Όπως πληροφορήθηκα, συζητήθηκε πολύ, ότι έπρεπε να προβιβαστούν και οι τέσσερις δευτεραθλητές Κρήτης, για να γίνει ένα πρωτάθλημα των 14 ομάδων. Γιατί τώρα με τις 10 ομάδες, πως θα διεξαχθεί; Θα το πάνε στους τρεις γύρους; Μα είναι πρωτάθλημα έτσι, ή γύρος του…θανάτου; Γύρο – γύρο όλοι, και στη μέση ο (νέος) πρόεδρος της ΕΠΟ!

Μη ξεχνάμε και το άλλο, πως οι πρωταθλητές Κρήτης, πήγαν στα μπαράζ, επιπρόσθετη ταλαιπωρία, πολύ παραπάνω έξοδα, καταπονισμός, χωρίς λόγο τελικά. Αφού, ανέβηκαν…όλοι! Η ΕΠΣΗ είχε σύσκεψη το βράδυ της Τετάρτης(25/7), όπως γίνεται αντιληπτό, το κενό της ΑΕΚ καλύπτεται από τις ομάδες που πέφτουν απο το περιφερειακό, απο την Α1 θα φύγουν ακόμα δύο ομάδες, το ίδιο απο την Α2, και απο την Β’ κατηγορία, μία ακόμα απο κάθε όμιλο. Από την Γ’ κατηγορία; Εκεί δεν παίζει…άγχος! Όμως ας περιμένουμε την επίσημη ετυμηγορία, της ΕΠΣΗ γιατί αυτή είναι η πλέον αρμόδια αρχή, για να αποφασίση. Στις 20 Αυγούστου, θα γίνει η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου, προς Αρκαλοχώρι μεριά.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα χρονικά περιθώρια για τις δηλώσεις των ομάδων. Το Μεταξοχώρι, ήδη έχει εκφράσει την τοποθέτηση του όσον αφορά το πως θεωρεί ότι πρέπει να καλυφθεί το ”κενό” της ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook