Παλμός… με συνέντευξη στον Νίκο Τζώρτζογλου το Σάββατο στις 13.00 στον Αthletic Radio

Παλμό… Νίκου Τζώρτζογλου, θα έχει η εκπομπή που ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο στον Athletic Radio το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Στον ”παλμό του τοπικού ποδοσφαίρου” λοιπόν στις 13.00 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ θα δώσει μια αναλυτική,ουσιαστική, και εποικοδομητική συνέντευξη, πληροφορώντας και ενημερώνοντας όλους τους ακροατές της εκπομπής για τα τρέχον θέματα που αφορούν το […]

Παλμό… Νίκου Τζώρτζογλου, θα έχει η εκπομπή που ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο στον Athletic Radio το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Στον ”παλμό του τοπικού ποδοσφαίρου” λοιπόν στις 13.00 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ θα δώσει μια αναλυτική,ουσιαστική, και εποικοδομητική συνέντευξη, πληροφορώντας και ενημερώνοντας όλους τους ακροατές της εκπομπής για τα τρέχον θέματα που αφορούν το Ηρακλειότικο ποδόσφαιρο.

Μεταξύ των θεμάτων συζήτησης θα είναι η έναρξη της νέας περιόδου, γιατί τελικά δεν έγιναν 14 οι ομάδες του περιφερειακού, για τις εκλογές στην ΕΠΟ για το σεμινάριο συν διοργάνωσης που αφορά την διαιτησία, για τις 3 δωρεάν διαιτησίες,και γιατί τελικά δεν προχώρησε. Αυτά και άλλα από τον πρόεδρο (των προέδρων), σε μία συνέντευξη…από καρδιάς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook