Τα ”κλειδιά” της νίκης, τα κράταγε η Μινωική

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Να που η Μινωική έχει… μαρσάρει από την αρχή του πρωταθλήματος, και έχει μαζέψει ήδη έξι βαθμούς στο ταμείο της.

Με παιχνίδι ουσίας, πήγε με σκορ 3-0 στα αποδυτήρια, και κατάφερε στην επανάληψη, απλά να το διασφαλίσει, αν και στη μείωση (3-1) του Εθνικού με τον Γκίκα(83′), ψιλό αγχώθηκαν όλοι στη Μινωική, αφού έβλεπαν παράλληλα πως η… κλεψύδρα του χρόνου ήταν υπέρ τους!

Οι φιλοξενούμενοι δικαιωματικά νιώθουν πως κάπου έφυγαν αδικημένοι από το γήπεδο όσον αφορά τη συνολική ροή  του παιχνιδιού, χωρίς βέβαια αυτό να μειώνει πουθενά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Ζηρδέλη.

Ο Θανάσης Δούκας, σίγουρα κάπου ένιωθε άβολα, αφού έχει περάσει και από τον πάγκο της Μινωικής. Περίεργα συναισθήματα θα είχε και ο Μανιώρος της Μπάρτσας, που έχει φορέσει και τη φανέλα του Εθνικού. Χρέη παρατηρητή αγώνα είχε ο Κώστας Θεοδοσάκης.

Γιατί ο αρχικά ορισμένος, Καφετζάκης, δήλωσε αδυναμία να πάει, και ο Κρητικός, που τοποθετήθηκε μετά, λόγο προσωπικού θέματος, στάθηκε αδύνατον να μεταβεί. Στην επανάληψη, κατέφθασαν…ενισχύσεις, με την εμφάνιση του Παπαγγελή! Παρατηρητής διαιτησίας, ήταν ο Φρίξος Βιδάκης.

Η κερκίδα ήταν γεμάτη από κόσμο,θετικότατο αυτό, και θεωρό πως αποζημιώθηκαν από το θέαμα. Δύο άνθρωποι που πέρυσι ανήκαν στην οικογένεια του Εθνικού παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ο προπονητής Γιώργος Βλατάς (πλέον είναι ο κόουτς του Αθλόπολις), και ο Στεφανάκης, που μετά από αρκετά χρόνια, πήρε μεταγραφή στο Ρωμανό. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Σαράντος Βάβουλας, πρώην πρόεδρος της Μινωικής, που πλέον παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα ως φίλαθλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook