Ο Ζαντάκιας έχει φίλο τον…Ραούλ!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Όπως θα γνωρίζεται, μετά από αρκετά χρόνια θα απέχει φέτος από τα δρώμενα το τοπικού ποδοσφαίρου ως παράγοντας ο Γιώργος Φανουράκης.

Δραστηριοποιούνταν πάντα, στον Αλμυρό. Ο γνωστός μας… ζαντάκιας, παρακολουθεί πλέον από κάποια απόσταση το ποδόσφαιρο, και το κυριότερο από τη σκοπιά του φίλαθλου!

Παράλληλα, θα απολαμβάνει τους γιους του, Χάρη και Κωνσταντίνο που αγωνίζονται σε ομάδες του περιφερειακού, σε Ερμή Ζωνιανών και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Πάντως, μας έγινε και…ζωόφιλος, ο Ζαντάκιας, αφού έχει αποκτήσει ένα τετράποδο φίλο, τον…Ζιντάν! Όπως μου έχει πει, είναι ένα χαριτωμένο σκυλάκι, αλλά προέκυψε ένα προβληματάκι.

Δεν άκουγε λέει όταν τον φώναζαν με το όνομα Ζιντάν. Έτσι, κατόπιν συσκέψεως (ωχ, Παναγία μου), του άλλαξαν όνομα, και το βάπτισαν… Ραούλ! Μάλλον ”ζήλεψαν” το όνομα του σκυλιού που έχει ο φίλος του Φανουράκη, ο Γιάννης Χατζησεβαστός.

Αφού και εκείνος έχει έναν άλλον Ραούλ στο σπίτι του! Να σας ζήσουν παιδιά! Δεν ξέρω μόνο αν ο Γιώργος του περάσει και τίποτα… ζάντολάστιχα, για καλύτερη απόδοση!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook