Οι σκέψεις της ΕΠΣΗ για παιδικό τουρνουά και στη Μεσσαρά!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Προ τω πυλών του Οκτωβρίου βρισκόμαστε και στην ΕΠΣΗ ο προγραμματισμός του νέου παιδικού παγκρήτιου τουρνουά έχει εδώ και λίγες ημέρες ξεκινήσει. Ενδέχεται το φετινό τουρνουά να περιλαμβάνει μια σημαντική καινοτομία που δεν την έχουμε ξαναδεί στα προηγούμενα χρόνια.

Ποια είναι αυτή; Να διεξαχθούν δυο τουρνουά! Ένα εντός των τειχών της πόλης του Ηρακλείου, και το άλλο που θα αποτελεί και το καινούριο θέμα, να γίνει στη Μεσσαρά. Δηλαδή το ίδιο τουρνουά, να γίνεται ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικά μέρη, με τους ανάλογους ομίλους φυσικά.

Και αυτό γιατί όλοι αφουγκράζονται τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, και τα έξοδα μεταφοράς είναι πλέον σημαντικό και δύσκολο κεφάλαιο για όλους. Εάν διεξαχθεί τελικά τουρνουά στη περιοχή της Μεσσαράς θα μετέχουν φυσικά εκεί όλες οι ακαδημίες των ομάδων που εκπροσωπούν τον συγκεκριμένο τόπο, με ότι θετικά στοιχεία περιλαμβάνει μια τέτοια εκδοχή.

Τώρα αν καρποφορήσει τελικά αυτό, θα φανεί στις επόμενες ημέρες. Ενδέχεται να μεταφερθεί στη Μεσσαρά ο υπεύθυνος του τουρνουά και παράγοντας της Ένωσης, Βαγγέλης Παπαγγελής, και να έρθει σε επαφές με τους αρμόδιους φορείς.

Μέσα από αυτό θα φανεί αν υπάρχουν δυσκολίες διεξαγωγής, ποιες είναι αυτές, και αν μπορεί πρακτικά η ιδέα να πάρει σάρκα και οστά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook