Πάλι στην εκπνοή!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Πέρυσι το Αθλόπολις έφυγε με ”διπλό” από τη Τύλισο, φέτος θα ”τσέπωνε” βαθμό αν στο… 91′ ο Ξυρουχάκης δεν είχε άλλη άποψη!

Με ένα σούπερ δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε ”συστημένη” τη μπάλα στο ”παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας τη μπαλίτσα!

Η Τύλισος πήρε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή στην έδρα της, και αυτή στην εκπνοή. Δείχνει και αυτό στοιχεία χρήσιμα σε ομάδα. Γενικά έγινε καλό ματς, και το Αθλόπολις έδειξε ξανά πως ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Πρώτο ουσιαστικά παιχνίδι ήταν για τον Γιάννη Διαμαντάκη στο πάγκο των νικητών, σε λημέρια που έχει ξαναπεράσει. Τρεις παίχτες που ανήκουν στο Αθλόπολις φόραγαν πέρυσι και πρόπερσι τη φανέλα της Τυλίσου.

Ο τερματοφύλακας Καπετανάκης, που ήταν και ο μόνος που έπαιξε. Οι άλλοι ήταν ο Μαγούλιος που ήταν στο πάγκο, και ο τρίτος είναι ο Φιλοξενίδης (έπαιζε την προηγούμενη χρονιά) που ήταν εκτός αποστολής. Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Μπαλουζάκης.

Τέλος, καλύτεροι παίχτες των φιλοξενούμενων ήταν οι Προκοπάκης, Κ. Μεταξάκης, και Ξυδάκης. Της Τυλίσου, οι Ξυρουχκαης, Βιτσαξάκης, Παγκαλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook