Αυτή η Θέρισος περνάει από…ΚΤΕΟ!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Η Θέρισος ΙΚΤΕΟ ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ μπορεί να μη ξεκίνησε καλά το ταξίδι της στη καινούρια γι αυτήν κατηγορία της Α2, αλλά πλέον δείχνει πως βρίσκει ”πατήματα” και ρυθμό, όπως ψυχολογία και…αυτοπεποίθηση!

Ο Χάρης Ματθαιάκης, και αυτός όχι μόνο νέος στην ομάδα είναι , αλλά και στο προπονητικό…κουρμπέτι επίσης. Άκουσα σχόλια από ανθρώπους της Θερίσου, να μου λένε ότι είναι ευχαριστημένοι από την έως τώρα δουλειά του, και εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο το δικό τους ”παιδί”!

Έτσι, η Θέρισος κόντρα στις Ελπίδες, με δυο γκολ πήγε στους έξι πόντους, απέναντι σε μια ομάδα που και αυτή προέρχονταν από τη πρώτη της νίκη. Δέχθηκα ένα σχόλιο από τον επίτιμο πρόεδρο της Θερίσου, το Γιώργο Ματθαιακάκη, και όπως μου ζήτησε θα το περάσω στο ρεπορτάζ.

Αφορά την απόφαση της ΕΠΣΗ να παιχθεί το ματς κυπέλλου με τον Ηρόδοτο χωρίς φιλάθλους με τη σύμφωνη γνώμη των δυο ομάδων. Αυτό δεν βρίσκει σύμφωνο τον επίτιμο, που επέρριπτε ευθύνες στην Ένωση. Όμως όπως του έλεγαν την ίδια ώρα άλλοι άνθρωποι της Θερίσου, δεν πάρθηκε καμιά απόφαση χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook