Τέλος ο Μ.Κεφαλογιάννης από τον Αλμυρό

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Την παραίτηση του ανακοίνωσε πριν από λίγο από γενικός αρχηγός του Αλμυρού ο Μανόλης Κεφαλογιάννης, πράξη που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά αμέσως μετά το ντέρμπι κορυφής στο Ζαρό.

Επικοινώνησα με το πρόεδρο της ομάδας του Γαζίου, Μαρίνο Μερονιαννάκη, όπου μου ανάφερε ότι πληροφορείται από τα Μ.Μ.Ε. για την απόφαση αυτή του παράγοντα του. Όπως τόνισε ο πρόεδρος, ναι μεν υπήρξαν κάποια ”θεματάκια” το απόγευμα της Κυριακής, αλλά από κει και μετά καμία απόφαση δεν είχε παρθεί.

Τέλος, πρόσθεσε πώς πάντα πάνω από όλους και όλα βρίσκεται η ομάδα και ο πρόεδρος είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Ενώ τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και για όλα αυτά που πρόσφερε στον Αλμυρό.

  • Η επιστολή παραίτησης από του Μ. Κεφαλογιάννη αναφέρει:

“Για λόγους σεβασμού προς το πρόσωπό μου, οικογενειακούς και επαγγελματικούς, δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω τη διοίκηση του Αλμυρού. Εύχομαι στη διοίκηση Μερονιανάκη και στους παίκτες να κατακτήσουν τον τίτλο γιατί το αξίζουν και έχω να πω στον προπονητή της ομάδας μας ότι ο σεβασμός στους μεγαλύτερους ανθρώπους είναι η μεγαλύτερη αξία που έχει ένας άνθρωπος.

Θα ήθελα όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον πάγκο του Αλμυρού ως γενικός αρχηγός να ζητήσω συγνώμη σε όσους τυχόν στενοχώρησα και ειδικά στον διαιτητή κ. Γιαλαμά, στον περσινό αγώνα ΑΟΤ-Αλμυρός, που ήταν ο μοναδικός όλα αυτά τα χρόνια που του έδωσα αφορμή να με αποβάλλει από τον πάγκο.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παράγοντες των ομάδων για τη φιλοξενία της ομάδας του Αλμυρού όπου πηγαίναμε να παίξουμε, τους κύριους διαιτητές και τους παράγοντες της ΕΠΣΗ για τον σεβασμό στο πρόσωπό μου.

Ο Αλμυρός θα είναι πάντα το τέταρτο παιδί μου και όποτε μπορώ θα παρακολουθώ τους αγώνες του…”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook