Στη 3η θέση ο ΑΟΤ

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Η ομάδα του Τυμπακίου δείχνει πως θα είναι και στη φετινή Α1 ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος, που δεν αφήνει τίποτα στη τύχη του.

Με αθόρυβο αλλά ουσιαστικό και τεχνικό ποδόσφαιρο, είναι σε θέση να παίρνει αποτελέσματα, και να περνάει από έδρες, όπως έκανε τη Κυριακή(14/10) με τον Εθνικό στο Μαρτινέγκο.

Η ομάδα του Γιάννη Νιοτάκη, ήδη φιγουράρει στη 3η θέση, στηριζόμενη πάντα σε δικούς της παίχτες που ξέρουν τι εστί…ΑΟΤ. Ο Εθνικός μοιάζει να τον χτύπησε καμιά ”κατάρα” από το 4-2 της πρεμιέρας με το ΠΑΝΟΜ. Υπομονή χρειάζεται και ψύχραιμη διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης.

Το ματς είχε δυστυχώς και τρεις αποβολές που η μία ήταν πράγματι άσχημη, αφού προήλθε από χτύπημα μετά από φάση μεταξύ αντιπάλων παιχτών. Συγκεκριμένα, ο Μανουσάκης του ΑΟΤ στο 86′ μετά από διεκδίκηση με το Σαλί, τον κλότσησε εν ψυχρό. Πήρε κόκκινη κάρτα, και είμαι σίγουρος, αν διέκρινα καλά και στο πρόσωπο του, ότι σχεδόν αμέσως ο φιλοξενούμενος παίχτης είχε μετανιώσει για τη πράξη του.

Και θέλει προσοχή γιατί είναι νεαρός παίχτης. Οι άλλοι δύο, Γκίκας(57′) και Ντόκο(76′) αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη για φάουλ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook