Ήταν… Grand η κλήρωση των ”32” από την ΕΠΣΗ

‘Αγγιξε το τέλειο η φιλοξενία που παρείχε το εστιατόριο ”Grand” στην ΕΠΣΗ και το ποδοσφαιρικό κόσμο που βρέθηκε εκεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (17/10) για τη κλήρωση της φάσης των ”32” του κυπέλλου.

Ο πρόεδρος του Αλμυρού Μαρίνος Μερονιανάκης, που είναι εκ των ιδιοκτητών, καθώς και οι αδερφοί Μπαλτζάκη, αλλά και το προσωπικό του μαγαζιού, φρόντισαν να είναι όλα όπως θα έπρεπε, με κάθε εξυπηρέτηση, καλό σέρβις, και νοστιμότατα φαγητά. Η ικανοποίηση όλων ήταν διάχυτη, δίχως δόση υπερβολής!

Η κλήρωση έγινε, όλοι έμαθαν τους…αντιπάλους τους, ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι, και το νέο ραντεβού θα γίνει με…λιγότερο κόσμο, αφού οι ομάδες στην επόμενη κλήρωση θα είναι 16! Στατιστικά να αναφέρω πως λόγο της καλοπέρασης όλων, σε ερωτήσεις του προέδρου (των προέδρων) Νίκου Τζώρτζογλου αν υπάρχει κάποιο θέμα προς συζήτηση κανένας παράγοντας(όπως έμαθα γιατί δεν ήμουν εκεί) δεν είχε κάτι να σχολιάσει! Όπως θα εκδώσει και με επίσημο τρόπο η ΕΠΣΗ ευχαριστεί το εστιατόριο GRAND για τη φιλοξενία αυτή.

Αναμφίβολα δυο από τα ζευγάρια της κλήρωσης όπως τόνιζαν και πολλοί έκλεψαν τη…παράσταση. Το ΑΕΚ- ΠΑΟΚ αλλά και το Μαραθώνας – Αλμυρός! Ντέρμπι επιπέδου περιφερειακού το πρώτο, αλλά γειτονικό και…αιώνιο το δεύτερο! Μάλιστα όσο προχωρούσε η κλήρωση και οι ομάδες αυτές έμεναν μέσα στη κληρωτίδα, αρκετοί ήταν αυτοί που…προέβλεπαν τις συναντήσεις αυτές!

Υλοποιήθηκε η ιδέα του Β.Παπαγγελή
Όπως είναι γνωστό ο παράγοντας της Ένωσης Βαγγέλης Παπαγγελής, είχε κάνει τη πρόταση που πέρασε από το συμβούλιο, τα έσοδα των δυο φιναλίστ του τελικού του Σούπερ Καπ, να δοθούν με συνεννόηση φυσικά των ομάδων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η ΕΠΣΗ από τα έσοδα του τελικού δεν πήρε καθόλου χρήματα, διατέθηκαν όλα στα ταμία των δύο ομάδων με δίκαιη μιρασιά φυσικά. Έτσι, στη κλήρωση του κυπέλλου, δόθηκαν οι επιταγές σε ΑΕΚ και Πατούχα. Με τη σειρά τους τώρα, στην ΑΕΚ θα παραδώσουν το χρηματικό ποσό στο ΚΑΠΗ του Κατσαμπά, ενώ στην ομάδα της Βιάννου, στο ίδρυμα Μιχαήλ Βλαχάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook