Ντέρμπι με διακοπές και συγκινήσεις στο φινάλε

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Δύο… μηδέν (0-0) τελείωσε η δυνατή αναμέτρηση της Θερίσου ΙΚΤΕΟ Γιαννακάκη, με τον ΕΓΟΗ.

Εννοώντας φυσικά τα δυο ”μηδέν” και τη μοιρασιά βαθμών! Ο ΕΓΟΗ ”κατέβηκε” από τη κορυφή, και η Θέρισος στο τρίτο συνεχόμενο ματς στο Γάζι δεν έχασε αλλά μετά από δυο νίκες, πήρε και τη πρώτη ισοπαλία συνολικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είχε κερδίσει τις Ελπίδες (2-0), κέρδισε(1-2) το Αθλόπολις στη κοινή τους έδρα, και τώρα έκανε τη ”λευκή” ισοπαλία με τον ΕΓΟΗ.

Παραφωνία η τρίλεπτη διακοπή στο 30′ όταν έδωσε ο ρέφερι Παξιμαδάς κόκκινη κάρτα του Καράλη στο πάγκο, αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Θερίσου, όταν εκείνος είχε φραστική ”επίθεση” προς τον Λυκουβουνιώτη του ΕΓΟΗ σε διαξιφισμό του τελευταίου με τον Καπιζιώνη.

Επίσης και στο 56′ υπήρξε διακοπή(για έξι λεπτά) όταν ”φίλαθλος” πέταξε μπουκάλι νερού στο διαιτητή, και με τους βοηθούς του, αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Από πελυράς Θερίσου ακούγονταν έντονα τα παράπονα για τη διαιτησία του Παξιμαδά, τονίζοντας ότι ο ίδιος διαιτητής πέρυσι, τους είχε αδικήσει στο ντέρμπι των Δαφνών. Στις καθυστερήσεις, είχαν από μία κλασική φάση να ”κλέψουν” τη νίκη! Πρώτα η Θέρισος με τον Ηλιόπουλο(93′), και μετά ο ΕΓΟΗ με τον Αλεξίου(94′).

Τελευταίο ματς ήταν για τον φοιτητή- ποδοσφαιριστή της Θερίσου τον Κανδύλη, αφού επιστρέφει στο τόπο καταγωγής του. Μάλιστα η αλλαγή του στις καθυστερήσεις δεν έγινε τελικά αφού η ροή των τελευταίων λεπτών δε το επέτρεψαν ,να πει ”αντίο” με συμμετοχή στο ματς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook