Ο αγαπημένος Στέλιος της Παλιανής

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Μία ιδιαίτερη ενίσχυση περιλαμβάνει το φετινό Δ.Σ. της Παλιανής. Μετά από ένα χρόνο επέστρεψε στα κοινά της ομάδας ο Στέλιος Σταυρουλάκης που μετέχει από τη θέση του αντιπροέδρου, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τη πορεία της εδώ και 18 χρόνια περίπου.

Ο Στέλιος, πρώτο έβγαλε δελτίο ποδοσφαιριστή στην ομάδα του χωριού του την Αυγενική το 1994 και αγωνίσθηκε έως το 2005 όπου στη συνέχεια ασχολήθηκε με τα διοικητικά της Αυγενικής και συνέχισε στη νεοϊδρυθείσα το 2008 Παλιανή, που προήλθε από τη συγχώνευση των σωματείων Αυγενικής και Ασπίδας.

Αυτά διήρκεσαν μέχρι πέρυσι(2011) όπου αποσύρθηκε λόγο του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του. Ο ίδιος αγαπάει πολύ τον αθλητισμό, και έτσι, συμμετέχει ως συνιδρυτής της μπασκετικής ομάδας της του πολιτιστικού συλλόγου της Αυγενικής, που παίρνει μέρος στα εργασιακά πρωταθλήματα του δήμου Ηρακλείου.

Παράλληλα ο Σταυρουλάκης, διατέλεσε προπονητής στην ακαδημία της Παλιανής από το 2008 μέχρι το 2011. Όπως μου έχει τονίσει ο ίδιος, αποφάσισε να γυρίσει στα διοικητικά επειδή υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, αλλά και ότι αγαπάει τον αθλητισμό και τον τόπο καταγωγής του. ”Διψάει” για προσφορά, και θεωρείται σίγουρο πως με ομαδική δουλειά από όλους που είναι κοντά στη Παλιανή, θα βοηθήσει στα μέγιστα.

Απλά να προσθέσω εδώ, πως ο Στέλιος, με το ήθος και το δυναμισμό του, έχει να δώσει πολλά, και ήδη τον εκτιμούν στη διοίκηση, οι παίχτες, και ο προπονητής της Παλιανής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook