Τι σηματοδοτεί η υποβολή παραίτησης του Γιάννη Κουφάκη;

Τις τελευταίες ώρες ”παίζει” πολύ το θέμα της ”σύγκρουσης” του Γιάννη Βασιλάκη με τον Γιάννη Κουφάκη.

Με αποτέλεσμα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής να έχει παραιτηθεί του αξιώματος του, και να έχει θέση τη παραίτηση του αυτή στη διάθεση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ. Με τον κύριο Κουφάκη μπόρεσα να έρθω σε τηλεφωνική επαφή, κάτι που δε κατάφερα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης. Και αυτό το διευκρινίζω, γιατί πρέπει να ακούς όλες της πλευρές, στο εκάστοτε ρεπορτάζ.

Ο σεβασμός φυσικά είναι το ίδιο προς κάθε πρόσωπο , αυτό δεν μπαίνει σε ζυγαριά ποτέ από τη πλευρά μου. Ο πρόεδρος της πειθαρχικής, ξέρω γιατί έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, ήταν κάθετος, δεν θα ανέχονταν ποτέ ”παρεμβάσεις” στο έργο της επιτροπής που ηγούνταν.

Τώρα όπως ο ίδιος τόνισε, ένιωσε πως αμφισβητείται το κύρος της πειθαρχικής. Πάντα όπως μου δήλωσε ο Κουφάκης, δέχθηκε φραστική επίθεση από τον αντιπρόεδρο για συγκεκριμένα θέματα, αλλά και άκουσαν από το στόμα του προκλητικές εκφράσεις που φυσικά μείωναν τη προσωπικότητα του ίδιου και των συνεργατών του. Δεν άντεξε και για λόγους ευθιξίας υπέβαλε τη παραίτηση του. Τέλος μου είπε το αυτονόητο, ποτέ δεν δέχθηκε καμία παρεμβολή από το πρόεδρο της ΕΠΣΗ.

Πληροφορήθηκα, πως τη βραδιά του τραπεζώματος των παρατηρητών αγώνων στις Γούβες, υπήρξε το… κερασάκι στη τούρτα των δια ταραγμένων ήδη σχέσεων των δυο ανδρών. Αυτό λίγη σημασία έχει όμως, που και πότε, και τα σχετικά!

Εδώ βάζω τη προσωπική μου άποψη τώρα. Επ’ ουδενί δε πρέπει να φύγει ο Γιάννης Κουφάκης από τη θέση αυτή. Είναι κόσμημα. Μπορεί στους παράγοντες να μην είναι αρεστός όχι σαν άτομο, αλλά ως θέση, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Και κάτι τελευταίο, η είδηση αυτή βγήκε προς τα έξω από συγκεκριμένους ”κύκλους”. Που και αυτό σηματοδοτεί πολλά πράγματα, περιμένετε και θα δείτε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook