Παρέλαση ειδικών αποστολών με σύστημα… 4-4-3!

Εθνική γιορτή τη Κυριακή(28/10) με όλους τους Έλληνες να γιορτάζουμε το πιο μεγάλο ”ΟΧΙ” της ιστορίας μας. Αυτό το ”ΟΧΙ” λοιπόν ας μας καθοδηγεί και να είναι πάντα η πυξίδα μας ως Έθνος!

Πάω τώρα στο… θέμα μου. Είναι γνωστό πως η 28η Οκτωβρίου, η ημέρα της παρέλασης, είναι χρονικό σημείο για τα γνωστά στοιχήματα-πειράγματα μεταξύ του κόσμου του τοπικού για τη παρουσία ή όχι προπονητών στις θέσεις τους και μετά τη καταλυτική αυτή ημερομηνία. Δε λέω, αυτό ισχύει και για το… σινάφι μου, τους δημοσιογράφους δηλαδή, αν και ποτέ δε δήλωσα κάτι τέτοιο(δημοσιογράφος), γιατί απλά δε μου αρέσουν αυτοί( οι τίτλοι), αλλά ας το αφήσω αυτό τώρα. Πολύ αμφισβήτηση για τους κόουτς, και τα στοιχήματα πολλά αν θα ”βγάλουν” τη παρέλαση, ή… ΟΧΙ!

Προτείνω οι αρμόδιοι φορείς να φτιάξουν και ένα ουλαμό στο Ηράκλειο, όπου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι εργαζόμενοι προπονητές μέχρι τη μέρα αυτή! Θα παρελάσουν λοιπόν οι προπονητές και θα στέλνουν προς όλους εμάς, πως να, ήμαστε εδώ, έτσι για να διαψεύσουμε τα σενάρια τα διάφορα! Με βήμα έτσι; Ένα, δύο,εν δυο! Α, και γιατί να μη φθιαχθεί και ένας ουλαμός, για τους παράγοντες του τοπικού. Με τη σειρά τους μέσα από το ρυθμό της παρέλασης θα υπενθυμίζουν προς όλους τους φορείς που τους έχουν… ξεχάσει, πως να, συνεχίζουμε να υπάρχουμε!

Προς ΕΠΣΗ, προς ΕΠΟ, προς Πολιτεία! Άντε, ας μη με παρεξηγήσει κανένας για το χιούμορ σχολιάκι μου, καλή παρέλαση για όλους. Άκουσα πως ”παίζει” το σενάριο από Ομοσπονδία μεριά αλλά και κράτος, κάποια στιγμή να πάρουν κάποια χρήματα οι Ενώσεις για τα σωματεία τους. Μακάρι να είναι αλήθεια. Θα είμαι ο πρώτος που θα το χειροκροτήσω. Αρκεί να μην είναι ”φούσκα” ή να κρύβεται κάτι άλλο κάτω από το χαλί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook