Κινήσεις ανθρωπιάς και πάλι της Παλιανής σε Αγ. Νικόλαο και Ελούντα

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Σε μία ακόμα κίνηση αγάπης και αθλητικού πνεύματος προχώρησαν οι άνθρωποι της Παλιανής.

Αρχικά επισκέφθηκαν όπως είχαν προγραμματίσει το ίδρυμα χρόνιων παθήσεων για μικρά παιδιά στον Άγιο Νικόλαο, και έκαναν αδελφοποίηση με την ομάδα Νέων Ελούντας στη συνέχεια. Στην αποστολή που είχε αφετηρία το καφενείο -Τυράκης στη Β’ΔΟΥ συμμετείχαν 35 άτομα και η εκδήλωση αυτή έγινε τη Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Στο ίδρυμα μοίρασαν δώρα στα παιδιά, μοιράστηκαν λίγες στιγμές χαράς μαζί τους, ενώ παρουσίας ξεναγού όλη η αποστολή ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος. Η επίσκεψη εκεί διήρκεσε στις δύο ώρες, και μετά βρέθηκαν στην Ελούντα. Εκεί παρουσίας αρκετού κόσμου, αλλά και τοπικών φορέων, υπήρξαν εκατέρωθεν τιμές με ανθοδέσμες, πλακέτες, αλλά και ο πρόεδρος των γηπεδούχων απένειμε ένα βιβλίο στο πρόεδρο της Παλιανής Δημήτρη Τυράκη, με αναφορά στην ιστορία της περιοχής της Ελούντας.

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες έπαιξαν φιλικό παιχνίδι, και στη συνέχεια ο πρόεδρος των Νέων έκανε το ”τραπέζι” στη ταβέρνα που διατηρεί εκεί. Το μενού όπως έμαθα είχε στο τέλος και μια τούρτα με… κερασάκι την αδελφοποίηση των δυο ομάδων! Ως επίλογος ήταν το κάλεσμα της Παλιανής προς τους ανθρώπους των Νέων Ελούντας. Να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στο τόπο τους, επίσκεψη που θα συνδυαστεί με μετάβαση και στο μοναστήρι της Παναγίας της Παλιανής.

Σίγουρα τέτοιου είδους κινήσεις αξίζουν το λιγότερο επιβράβευση, στέλνουν μηνύματα λέω εγώ δείχνοντας το πραγματικό νόημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού! Μπράβο σε όλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook