Πρώτη νίκη με… κοουτσάρισμα Τζαμούση για τη Μπάρτσα!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Τη πρώτη της νίκη με προπονητή το Δημήτρη Τζαμούση πέτυχε η Μινωική τη Κυριακή(4/11) απέναντι στις δυνατές Μοίρες που δικαιολόγησαν ξανά το γιατί και φέτος είναι υπολογίσιμη δύναμη!

Με… Τζαμούση σε χρέη κόουτς, αλλά και το Κώστα Ρουμπάκη ως γυμναστή αλλά και… διδασκόμενο, η Μπάρτσα ”μετρούσε” τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Λίγες φάσεις αλλά πολύ σασπένς είχε η αναμέτρηση.

Οι Μοίρες ”φώναξαν” για 2η κίτρινη στο Λειβαδίτη(α’ μέρος) για ένα φάουλ, ενώ μελανό σημείο ήταν η ρίψη μπουκαλιού από ”φίλαθλο” των γηπεδούχων περίπου στο 65′ προς το μέρος του Μερντάνι, όπου από το σημείο αυτό και μετά ξεκίνησε μια ”βεντέτα” ανάμεσα στον αμυντικό των Μοιρών και μερίδα των νεαρών φιλάθλων της Μινωικής. Όπου κορυφώθηκε κατά την αλλαγή του παίχτη(73′).

Στο πάγκο ”φούντοσε” η αντιπαράθεση και για δυο,τρία λεπτά ο ρέφερι διέκοψε το ματς. Στη κερκίδα βρέθηκε ο κόουτς του Εθνικού Θανάσης Δούκας που και είδε τη πρώην ομάδα του(Μινωική). αλλά και ”κατασκόπευσε” τις Μοίρες που θα αντιμετωπίσει τη 12η αγωνιστική. Επίσης και ο Κλωνάρης είδε τη περυσινή του ομάδα τη Μινωική. Διέκρινα και τον για πολλά χρόνια παράγοντα και πρόεδρο της Μπάρτσας το Σαράντο Βάβουλα.

Παρόλο που ο Τζαμούσης περίμενε με… αγωνία την εμφάνιση του Μιχάλη Καρασάββα, θεωρό πως πήρε απουσία ελέω… Ελπίδων που έπαιζαν την ίδια ώρα! Μπόλικη… ΕΠΣΗ στο γήπεδο, αφού εκεί βρέθηκε το… γνώριμο δίδυμο των Θεοδοσάκη, και Παπαγγελή. Παρατηρητής αλλά και άψογος στα καθήκοντα του, ήταν ο Θεόφιλος Ασλάνης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook