Απουσία στο γκολ, το ”παρών” του Κεφαλογιάννη, και η ”επιστράτευση” του Λιουδάκη!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Δε ξέρω πως ένιωθαν όσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι του Γαζίου ανάμεσα σε Αλμυρό και Ρωμανό.

Και το λέω αυτό γιατί όντως γκολ δεν υπήρξαν, φάσεις… απειροελάχιστες! Όμως εγώ αποζημιώθηκε με το ”γεμάτο” από ενδιαφέρον 90λεπτο. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 23′ (Πέτράκης,για τον Αλμυρό), δεύτερη στο 40′(Μάρκου για Ρωμανό).

Αλλά το ματς ήταν συναρπαστικό. Αυτό λέω εγώ, αλλά δε ξέρω τι λένε οι άλλοι. Γιατί κυριαρχεί η ‘αποψη πως παιχνίδι χωρίς γκολ, είναι φαγητό χωρίς αλάτι! Δεν αντιλέγω, απλά μετά το ματς αυτό αρχίζω να αναρωτιέμαι!

Να σας ενημερώσω, σε παιχνίδι του Αλμυρού βρέθηκε ξανά ο Κεφαλογιάννης! Δε μπορεί να μην αποτελεί είδηση αυτό, έτσι; Ο κόουτς του Ρωμανού, χωρίς αμφισβήτηση κινείται σχεδόν πάντα σε ήπιους τόνους. Αλλά ”εξεράγει” στο 81′ για απόφαση του διαιτητή(νομίζω ότι ζήτησε κάρτα) με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το πάγκο.

Να προσθέσω, ότι ο Ρωμανός έπαιξε στο Γάζι χωρίς τρεις… εντεκαδάτους παίχτες του, έλειψαν για διάφορους λόγους, οι Φινοκαλιώτης, Σιδηρόπουλος, και Τζαγκαράκης.

Επέστρεψε από την άλλη, στην ομάδα ο Αλατίκ, και πέρασε ως αλλαγή στο φινάλε για την ομάδα της Ελιάς. Πάντως οι γηπεδούχοι ”κλότσησαν” την ευκαιρία να ”αρπάξουν” τη νίκη στο… 92′ όταν ο Μαλλιωτάκης με κεφαλιά δε μπόρεσε να νικήσει τον Λιουδάκη.

Ο πορτιέρο του Ρωμανού που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά κακήν κακός επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια παρόλο που στο… φύλλο αγώνα η θέση στο όνομα κρατιόταν κενή μέχρι το… παραπέντε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook