Κρατάει χρόνια αυτή η… Κολώνια!

Ο χώρος του τοπικού ποδοσφαίρου έχει κερδίσει έναν ακόμα νέο παράγοντα και σίγουρα είναι από τα ευχάριστα μηνύματα και ιδιαίτερα τώρα που βιώνει όλος ο κόσμος τις δύσκολες οικονομικές και όχι μόνο συνθήκες. Ο Δημήτρης Κολώνιας εισχώρησε από το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Δ.Σ. του Ηρακλή Νιπιδιτού. Ένας άνθρωπος που όλα τα χρόνια που […]

Ο χώρος του τοπικού ποδοσφαίρου έχει κερδίσει έναν ακόμα νέο παράγοντα και σίγουρα είναι από τα ευχάριστα μηνύματα και ιδιαίτερα τώρα που βιώνει όλος ο κόσμος τις δύσκολες οικονομικές και όχι μόνο συνθήκες.

Ο Δημήτρης Κολώνιας εισχώρησε από το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Δ.Σ. του Ηρακλή Νιπιδιτού. Ένας άνθρωπος που όλα τα χρόνια που αγωνίσθηκε κέρδισε άπαντες με το ήθος του.

Πλέον, θα βοηθάει την αγαπημένη του ομάδα από το νέο πόστο, αυτό του παράγοντα. Μέχρι τώρα, φόραγε τη φανέλα του Ηρακλή, και όχι για λίγα χρόνια, έτσι; Αλλά για… 14 ολόκληρα χρόνια παρακαλώ! Εκεί πρωτόβγαλε δελτίο, σε ηλικία 16 ετών, και αγωνίσθηκε μόνο σε μία ομάδα, τον Ηρακλή! Αναγκάσθηκε βέβαια να σταματήσει λίγο πρόωρα τη μπάλα, λόγο προβλημάτων που αντιμετώπιζε στη μέση του, και έτσι τον κέρδισε ποιο γρήγορα το “παραγοντιλίκι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook