Βγήκε over από το 38ο λεπτό το ματς στις Ασίτες!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Ας μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω έναν όρο του στοιχήματος για τίτλο του αγώνα των Ασιτών με το Κόροιβο!

Τρία γκολ(2-1) λοιπόν μέχρι το… 38’ όπως είπε και ο παρατηρητής αγώνα, Θεόφιλος Ασλάνης. Ντερμπάρα στις Ασίτες, που ήταν η επιστροφή για αυτούς στη φυσική τους έδρα, παίζοντας για τη φετινή σεζόν πρώτη φορά ‘’ξεχρεώνοντας’’ τη τιμωρία έδρας με τέσσερις αγωνιστικές που είχαν από τη περυσινή χρονιά.

Χωρίς το τιμωρημένο Λέσι ο Κόροιβος που πήγε για το ‘’διπλό’’ στις Ασίτες, ανεβάζοντας ρυθμό στην επανάληψη, πήρε το βαθμό(κάνοντας το 2-2)αφού όμως πρώτα είδε να χάνουν πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Στο 56’ ο Μαστορίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Τσερεβελάκη. Ο τερματοφύλακας του Κόροιβου, έκανε σωτήριες επεμβάσεις, με αποκορύφωμα το ‘’όχι’’ στον Γιαλούση στο… 93’!

Ευκαιρίες είχαν και οι δυο συνολικά, και οι γηπεδούχοι έδειξαν από τη πλευρά τους πως παρά το ότι ανασυγκροτήθηκαν μετά το ‘’πέσιμο’’ από το περιφερειακό, παραμένουν πάντα οι γνωστοί… ‘’καμικάζι’’ των Ασιτών, με τη καλή έννοια βέβαια! Επίσης ελλείψεις σε ένα ακόμα ματς είχε η ομάδα του Τσερεβελάκη.

Ο Μούσιαρης του Κόροιβου, πέτυχε δυο γκολ, ένα για κάθε ομάδα! Πως γίνεται; Πρώτα έκανε με αυτογκόλ(14’) το 1-0 και μετά εξιλεώθηκε, διαμορφώνοντας το 2-2(γκολ σε σωστή εστία πλέον!) στο 78ο λεπτό!

Τέλος, ο Σκαλιδάκης του Κόροιβου έπαιξε σε γνώριμο γήπεδο αφού αντιμετώπισε τις Ασίτες που έχει φορέσει τη φανέλα τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook