Κέρδος οι ‘’μικροί’’ παίχτες και στις δυο ομάδες

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Θετικός ήταν ο Μαραθώνας απέναντι στο Πετροκεφάλι. Κερδίζοντας(5-0) βρίσκεται στη 2η θέση και συνεχίζει να διεκδικεί την επάνοδο του στην Α2 κατηγορία.

Και οι δυο ομάδες αγωνίζονται με πολλούς νεαρούς παίχτες και είναι πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό αυτό ως στοιχείο! Παράλληλα έπαιξαν και με αρκετές ελλείψεις.

Το Πετροκεφάλι έχει έναν πολύ ελπιδοφόρο παίχτη τον Ηλιάκη,και όπως άκουσα έχει καλεστεί στη προεπιλογή της Μικτής Ηρακλείου στη κατηγορία της ηλικίας του. Αλλά και ο επίσης ‘’μικρός’’ Νταντουντάκης του Μαραθώνα έκανε καλό παιχνίδι με αποκορύφωμα τα δυο όμορφα γκολ που πέτυχε.

Ο πρώην πρόεδρος του Μαραθώνα Γιάννης Σερλιδάκης είδε το παιχνίδι αλλά από ψηλά, βρισκόμενος σε μπαλκόνι παράπλευρου σπιτιού από το γήπεδο! Καλή δουλειά στο κυλικείο έχουν κάνει οι άνθρωποι του Μαραθώνα. Προφυλαγμένος ο χώρος του, με καρεκλίτσες και τραπέζια προσφέρεται ο χώρος να καθίσουν οι φίλαθλοι να απολαύσουν καφέ ή οτιδήποτε άλλο και να δουν μπαλίτσα.

Αλλά και τα σουβλάκια τα σπέσιαλ κρατούν και αυτά καλή συντροφιά! Αρκετή… κατασκοπία από το Ποσειδώνα υπήρχε στο γήπεδο!

Δικαιολογημένη βέβαια. Τώρα η ομάδα των Πατελών, θα φιλοξενηθεί από το Πετροκεφάλι, και αμέσως μετά θα φιλοξενήσει το Μαραθώνα! Έτσι στα Καλέσα ήταν ο πρόεδρος Αλέξης Αλέκου, ο παράγοντας Μανόλης Μπινιχάκης, ο προπονητής Γιώργος Βιτώρος αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπης Χαλκιαδάκης!

Μήπως να ερχόταν και όλοι οι παίχτες; Ε, φίλε μου Μπινιχάκη;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook