Επ΄ώμου έχει αναλάβει ο Β.Παπαγγελής το παιδικό τουρνουά της ΕΠΣΗ που αρχίζει το Σαββατοκύριακο!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Πυρετωδώς τρέχουν στην ΕΠΣΗ ενόψει της έναρξης του παιδικού τουρνουά που αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα του Ηρακλείου κύριο ‘’βάρος’’ το έχει επωμιστεί ο παράγοντας της Ένωσης και υπεύθυνος του θεσμού Βαγγέλης Παπαγγελής.

Και όπως έχω ξαναγράψει είναι και μόνος πλέον μετά το τέλος της συνεργασίας από τον Απρίλιο της ΕΠΣΗ με τον Μιχάλη Σημαιουδάκη. Τα πάντα κάνει ο Βαγγέλης, διαχωρισμό ομίλων, ηλικιών, ταξινόμηση γηπέδων, ποιος θα πάει που, γιατρούς, διαιτησίες,να προλάβει ημερομηνίες. Σκοπός; Όλοι να είναι… ευχαριστημένοι! Είναι εφικτό αυτό;

Όχι βέβαια, δεν είναι φυσιολογικό σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση να μη γίνουν λάθη, παραλείψεις, να ακουσθούν παράπονα. Προτείνω λοιπόν ψυχραιμία και κατανόηση! Κατανόηση και για το Βαγγέλη, που θα δώσει τη μάχη του!

Είναι δίπλα του και η Μαρία Βλαχάκη, που συμβάλει σε θέματα που χρειάζονται υπολογιστή. Και από την άλλη άκουσε ο Παπαγγελής να του λέει ο κ. Βαρδαβάς πως για το παιδικό τουρνουά του δήμου Ηρακλείου θα έχει τη συμβολή περίπου 15 γυμναστών για να βοηθήσουν μέσω προγράμματος!

Τρελαίνεται εκεί ο Βαγγέλης, ή δε τρελαίνεται; Καλή αρχή παιδιά, και ο Θεός… βοηθός!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook