Φάνη(ς)κε γκολ από το 15ο δευτερόλεπτο!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Μπορεί οι δυνατές βροχές του Σαββάτου να δημιούργησαν διακοπές σε άλλα γήπεδα, αλλά στη Τύλισο πρόλαβαν διαιτητές και ομάδες να ολοκληρώσουν το παιχνίδι!

Ισόπαλο το πολύ δυνατό ματς, με το πρώτο γκολ, να έρχεται από τα αποδυτήρια! Και αν σας πω ότι ήρθε μόλις στο… 15ο δευτερόλεπτο(γιατί κοίταξα το χρονόμετρο μου) τότε ονομάζεται γκολ από το… ζέσταμα!

Το πέτυχε ο Μαυρομάτης(0-1) κόντρα της περυσινής του ομάδας και γι αυτό ο παίχτης της Αγίας Βαρβάρας δε το πανηγύρισε. Και οι δυο ομάδες προέρχονταν από θετικό σερί και το διατήρησαν.

Η Αγία Βαρβάρα θεωρώ ότι πιστοποίησε και στο ‘’κλουβί’’ της Τυλίσου ότι δε ‘’τσουλάει’’ έτσι καλά όλος τυχαία φέτος. Αλλά και οι γηπεδούχοι μπορεί να ήταν με τη πλάτη στο τοίχο πριν το… καλημέρα, όμως αντέδρασαν, έκαναν τελικές προσπάθειες, ενθαρρυντικό αυτό, αλλά ανησυχητικό είναι πως τις έχαναν!

Ο Γαντζούδης με δυο κεφαλιές ήταν ο σκόρερ της Τυλίσου στο 2-2. Εκτός του Φάνη(Μαυρομάτη) σκόραρε και ο Σταματάκης με μακρινή εκτέλεση φάουλ για τη… Santa Barbara! Με ασπρόμαυρες φανέλες έπαιξαν οι γηπεδούχοι γιατί το πράσινο είναι κοινό τους χρώμα.

Από το 84’ η Τύλισος έμεινε με δέκα, λόγο αποβολής(2η κίτρινη)του Καραγιαννίδη. Στο τελευταίο πεντάλεπτο άναψαν και οι προβολείς του γηπέδου. Και με τη λήξη όλοι μας το βάλαμε στα… πόδια για τα αυτοκίνητα μας για να προφυλαχθούμε το ταχύτερο δυνατό από το μένος της βροχής.

Άντε, καλό χειμώνα παιδιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook