Νέο γήπεδο στη ΣΕΑΠ θα φτιάξει ο Ποσειδώνας!

Συγκινητικές στιγμές για τον “Ιστορικό” που σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να αποκτήσει το δικό του ΣΠΙΤΙ!

Ένα χαρμόσυνο νέο περίμενε χθες τον κόσμο του Ποσειδώνα και της ευρύτερης περιοχής των Πατελών. Το μεσημέρι της Πέμπτης(22/11) τρεις από τους ανθρώπους της διοίκησης κατάφεραν να συναντήσουν το δήμαρχο Ηρακλείου ,Γιάννη Κουράκη, και να συνομιλήσουν για μια ώρα περίπου μαζί του στο γραφείο του.

Παρόντες στο ραντεβού αυτό ήταν ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Αλέξης Αλέκου και οι παράγοντες Μπινιχάκης, και Χαιρέτης. Εκεί πάρθηκε η μεγάλη απόφαση του δημάρχου, που φυσικά βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους του ‘’Iστορικού’’. Να ανεγερθεί το νέο γήπεδο στο χώρο της ΣΕΑΠ όπως συνηθίζεται να λέγεται ο συγκεκριμένος χώρος δίπλα στο αεροδρόμιο, εκεί δηλαδή που υπήρχε το παλιό γήπεδο της ομάδας. Παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Σισαμάκης.

Όπου με εντολή του κ. Κουράκη, θα αναλάβει το ξεκίνημα της όλης διαδικασίας που χρειάζεται για να μπει το σπουδαίο αυτό έργο, στη τροχιά που πρέπει. Γραφειοκρατικές διαδικασίες, ξεκίνημα έργων, και ολοκλήρωση τους.

Τα χρήματα υπάρχουν ήδη, και είναι το ποιο σημαντικό κομμάτι αυτό. Αποδυτήρια ,κερκίδα, και όλοι αυτοί οι χώροι που χρειάζονται σε ένα αθλητικό έργο, αναμένεται στο προσεχές διάστημα να υλοποιηθούν. Βέβαια, στο Ποσειδώνα έχουν περάσει πολλά, έχουν ακούσει πολλές φορές υποσχέσεις που μένουν… υποσχέσεις.

Αλλά τώρα όπως έλεγαν, έχουν εμπιστοσύνη στα λόγια που άκουσαν, και θεωρούν σίγουρο πως το όνειρο θα γίνει πράξη. Μακάρι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook