Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι Ροδιάς και Παλιανής, με δυο δοκάρια των φιλοξενούμενων

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι των δυο ομάδων που ήταν κοντά και ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του Β2 πρωταθλήματος που συμμετέχουν. Πριν την αναμέτρηση τους, με 16 βαθμούς ήταν η γηπεδούχος Ροδιά, με 15 η Παλιανή. Παράλληλα, και οι δυο τους, προέρχονταν από θετικό σερί, με τη τελευταία τους ήττα να καταγράφεται τη 4η αγωνιστική. […]

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι των δυο ομάδων που ήταν κοντά και ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του Β2 πρωταθλήματος που συμμετέχουν. Πριν την αναμέτρηση τους, με 16 βαθμούς ήταν η γηπεδούχος Ροδιά, με 15 η Παλιανή.

Παράλληλα, και οι δυο τους, προέρχονταν από θετικό σερί, με τη τελευταία τους ήττα να καταγράφεται τη 4η αγωνιστική. Στο πρώτο μέρος οι  φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια με Τσαμπουράκη(35’) και Καστιγάκη(45’),έχοντας να αντιμετωπίσουν και τη παρατεταμένη απουσία λόγο τραυματισμού του Κολαρετάκη.

Στην επανάληψη ‘’ανέβηκε’’ περισσότερο η Ροδιά, προηγήθηκε(1-0)με το Φραγκιαδάκη(53’),και ο ίδιος ‘’κλότσησε’’ μεγάλη ευκαιρία στο 65’. Τελικά το 1-1 ήρθε στο 73’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοσμαδάκη.

Υπήρχαν φίλαθλοι και των δυο στη κερκίδα,όπως και αρκετοί ‘’κατάσκοποι’’, αλλά και η Παλιανή είχε και τους… οργανωμένους φίλους της, τους ‘’ομορφάντρες’’ club!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook