“Ταξίδεψε’”… “ΕΝ ΠΛΩ” η κλήρωση κυπέλλου της ΕΠΣΗ

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Καλά τη ‘’παιχνίδια’’ έκανε πάλι η κληρωτίδα κατά την ανάδειξη των οκτώ ζευγαριών του κυπέλλου;

Μα ούτε ένα σούπερ ντέρμπι βρε αδερφέ μου; Εντάξει, φάση των ‘’16’’ είναι αυτή, γεμάτη ενδιαφέροντα παιχνίδια θα γίνουν.

Αλλά να λείπει τελικά εκείνο το σούπερ- σούπερ ζευγάρι που θα στρέψει όλα τα ‘’φώτα’’ επάνω του; Πληροφορήθηκα πως στην εκδήλωση ήταν… Εν πλω και ο… παγάκιας!

Ο Μανόλης Ζερβάκης δηλαδή. Αφού σας το έχω ξαναπεί με παγάκια στο τιμόνι το μνημόνιο… παγώνει! Η ΕΠΣΗ ευχαριστεί το εστιατόριο ΕΝ ΠΛΟ για τη φιλοξενία της εκδήλωσης, Και είχε λέει κάτι μεζέδες πολύ σπέσιαλ, έτσι Μανόλη Θέμελη;

Συζητήθηκαν και διάφορα θέματα πάντα επίκαιρα στο χώρο του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Ειπώθηκε πως δεν αποκλείεται να γίνει έκτακτη Γ.Σ. της Ένωσης σωματείων, για να εξεταστεί πόσο είναι νομικά εντάξει να αποσύρει η ΕΠΣΗ τα χρηματικά πρόστιμα.

Φυσικά με το απλό επιχείρημα ότι εφόσον η Πολιτεία έχει πάψει να δίνει επιχορηγήσεις, η ΕΠΣΗ να πάψει και αυτή να επιβάλει χρηματικά πρόστιμα στους αβοήθητους παράγοντες.

Συζητήθηκε λέει και το θέμα επιβολής ποινής στον Ηρακλή Ηρ. για την έδρα του, αλλά και η έφεση που έχει κάνει προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Ακούσθηκε η τοποθέτηση ότι η ΕΠΣΗ δεν έχει ενεργοποιήσει το δικαίωμα που της δίνει ο κανονισμός να παραστεί στην εκδίκαση της έφεσης υπερασπιζόμενη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής.

Και ο νοών νοήτο, δηλαδή! Ένα άλλο θεματάκι ήταν αυτό με την εντοπιότητα σε διαιτητές, αλλά και παρατηρητές στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Προτάθηκε να υπάρξει ομόφωνο ψήφισμα των ομάδων του περιφερειακού πρωταθλήματος αλλά και των τεσσάρων Ενώσεων και να σταλεί στην επιτροπή της Ομοσπονδίας, και να λέει να ‘’σπάσει’’ ο μη ορισμός διαιτητών σε παιχνίδια ομάδων ίδιου νομού, αλλά και σε τέτοιου είδους αγώνες να ορίζονται και παρατηρητές αγώνων από τον συγκεκριμένο νομό.

Και όλα αυτά για ευνόητους οικονομικά λόγους φυσικά. Έτσι, σίγουρα οι ομάδες θα μπορούν να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα. Για να δούμε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook