Ο Γιάννης Σχοιναράκης στο ‘’Παλμό του τοπικού ποδοσφαίρου’’

Ο Γιάννης Σχοιναράκης, θα είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ‘’στο παλμό του τοπικού ποδοσφαίρου’’ και στον Athletic Radio (104,2) αύριο Σάββατο(1/12) στις 13.00΄ το μεσημέρι. Ο διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο θα μιλήσει για θέματα που αφορούν τη λειτουργία από πέρυσι της ‘’κόκκινης’’ ακαδημίας. Αλλά θα σταθεί και στην ίδρυση φέτος της ομάδας του Ολυμπιακού […]

Ο Γιάννης Σχοιναράκης, θα είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ‘’στο παλμό του τοπικού ποδοσφαίρου’’ και στον Athletic Radio (104,2) αύριο Σάββατο(1/12) στις 13.00΄ το μεσημέρι.

Ο διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο θα μιλήσει για θέματα που αφορούν τη λειτουργία από πέρυσι της ‘’κόκκινης’’ ακαδημίας. Αλλά θα σταθεί και στην ίδρυση φέτος της ομάδας του Ολυμπιακού Μαλεβιζίου, που μετέχει στη Γ’ ΕΠΣΗ.

Παράλληλα ο Σχοιναράκης θα κληθεί να σχολιάσει θέματα που αφορούν γενικότερα την ποδοσφαιρική υποδομή του Ηρακλείου, και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Στη φωτογραφία απεικονίζεται με εκ των συνεργατών του προπονητή στην ακαδημία, Μαρίνο Στραταντωνάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook