Όσα φέρνει ο… άνεμος!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Όταν καταφέρνει μια ομάδα να πετυχαίνει δυο γρήγορα γκολ με κόντρα τον αέρα, που όταν δυστυχώς υπάρχει, τότε δύσκολα θα έρθουν τα πάνω-κάτω, όταν θα τον έχει και σύμμαχο (β’μέρος)!

Η Αγία Βαρβάρα με γκολ των Μαυρομάτη(8’),και Δουμάνη(11’), έκανε το 0-2 από νωρίς, και έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη, διατηρείται σε τροχιά ανόδου, και εάν συνεχίσει το ίδιο, όλοι στην ομάδα βλέπουν να έρχεται η ώρα που θα γυρίσουν στη μεγάλη κατηγορία. Με ασπρόμαυρες εμφανίσεις έπαιξαν οι γηπεδούχοι, λόγο του πράσινου και στους φιλοξενούμενους.

Φάσεις έκαναν και οι δυο, όμως στο 45’(και κάτι) ο Δουμάνης ‘’σημάδεψε’’ το δοκάρι και λίγο δεξιότερα αν πήγαινε η μπάλα, θα ήταν το 0-3 σκορ ημιχρόνου(και τελικό!).

Τα Δειλινά από το 87’ συνέχισαν με δέκα, λόγο αποβολής(2η κίτρινη) του Μακρυμανολάκη, για ειρωνική αντίδραση προς το διαιτητή, κατόπιν της πρώτης του κάρτας.

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες. Και εδώ μπαίνει η φωτογραφία των Δειλινών, γιατί πρόσφατα κοινοποιήθηκε εκείνη της Αγίας Βαρβάρας. Ευχαριστώ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook