Από ένα ημίχρονο, από ένα βαθμό, και το ‘’αχ’’ στο 92’ της Τυλίσου!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Πόσο εύκολο είναι από ήρωας να φτάσεις να νιώθεις ένοχος; Δεν απέχει και πολύ και όποιος διαφωνεί ας ρωτήσει το Παγκαλάκη της Τυλίσου!

Το 1-1 είναι το τελικό σκορ της ομάδας του με το Κεραυνό, συνεχίζοντας και οι δυο αήττητοι. Αλλά για την ομάδα του Σινάνη, ήρθε μετά από πέντε νίκες, αντίθετα οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο Καστέλλι (7η αγωνιστική,2-1 από Δωριέα) κέρδισαν μια φορά, με τέσσερις ισοπαλίες.

Και φαίνεται βαθμολογικά ,δε χάνουν, αλλά έχουν χαμηλή συγκομιδή βαθμών. Τώρα για το Παγκαλάκη, χάνει μια, δυο φάσεις, κάνει το 1-0 στο 10’,παλεύει και αυτός σε όλο το ματς, και στο 92’ μόνος με το Μπουρμπουδάκη, πλασάρει στα… χωράφια!

Έτσι, ο Κεραυνός που ‘’ανέβηκε’’ στο β’ μέρος, αν και έπαιζε με δέκα από το 57’(κόκκινη ο Χανιωτάκης, για χτύπημα στο Μπουγαδάκη),είχε κάνει το 1-1 στο 75’ με ωραία ατομική ενέργεια του Πετρουλάκη, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο. Η Τύλισος ήταν καλύτερη στο πρώτο μισό του αγώνα και εκτός της φάση του 92’ είχε τις φάσεις να ‘’σκοτώσει’’ το ματς τόσο στο διάστημα αυτό,αλλά και με το Γαντζούδη στο 66’(στο 1-0).

Στο 90’ άναψαν οι προβολείς, και έτσι παίχθηκαν τα σχεδόν πέντε λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο ρέφερι Ζαχαριουδάκης, αφού κράτησε καθυστέρηση στη καθυστέρηση των τεσσάρων λεπτών αρχικά που είχε υποδείξει. Προβάλω τη φωτογραφία του Κεραυνού, γιατί είναι ‘’φρέσκια’’ εν αντιθέσει με τη Τύλισο, που έχει μπει φωτογραφία της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook