Από το 1983 βρίσκεται στις Ασίτες με ένα ‘’διάλειμμα’’ λόγο… Μητσοτάκη!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Τη Κυριακή(2/12) το πρωί στο Calcetto συνάντησα το μέγα Τάκη των Ασιτών, το Τάκη Περογαμβράκη, τον ‘’αιώνιο’’ γενικό αρχηγό (και όχι μόνο) της ομάδας!

Βρισκόμουν μαζί με το Βαγγέλη Παπαγγελή, και τα κους-κους (κάποια δε γράφονται, έτσι;) ήταν αρκετά. O Tάκης ήταν εκεί, κοντά και στη ακαδημία της ομάδας τους!

Έμαθα πως από το 1983 που υπηρετεί τις Ασίτες, παραιτήθηκε για τρεις μήνες μόνο το 1990 επειδή ήταν πρωθυπουργός τότε ο Μητσοτάκης!!!

Ναι, ο Τάκης δεν ήθελε λέει να υπηρετεί τον αθλητισμό με το συγκεκριμένο πρωθυπουργό, έπεσε πολύ γέλιο μόλις το άκουσα!

Ως παίχτης πρώτο ξεκίνησε στην ομάδα των κάτω Ασιτών τότε, το 1983, την Α.Ο.Κ.Α. όπως ήταν τα αρχικά της ομάδας, αφού υπήρχε και η άλλη, των πάνω Ασιτών, πριν προχωρήσουν ως καλοί γείτονες στην Ένωση.

Όμως όπως μου είπε ο Τάκης, δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου μπάλα, τα παράτησε. Και μέσα στο Δεκέμβριο του 1983 τον έπεισαν να αναλάβει χρέη παράγοντα, αφού δεν ήθελε τη μπάλα.

Αυτό ήταν, το ‘’μικρόβιο’’ τον ακολουθεί ακόμα! Και στο διάστημα που πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, ο Τάκης δεν άφηνε μόνη την ομάδα. Α, να μη το ξεχάσω να σας αναφέρω, ο Τάκης είναι από τους πρωτεργάτες της Ένωσης Ασιτών το 1991.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook