Η συνέντευξη του Πατεράκη, και τα συγχαρητήρια από το Χαβάκη!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Ο Νικήτας Πατεράκης προπονητής της Γόρτυς ήταν ο καλεσμένος, τηλεφωνικά, του ‘’παλμού του τοπικού ποδοσφαίρου’’ το περασμένο Σάββατο(8/12),στον Αθλέτικ (104,2).

Αναφέρθηκε στο ότι από το καλοκαίρι που ανέλαβε την ομάδα στόχος μαζί και της διοίκησης, είναι να φτιάξουν νεανική ομάδα, με δικά της παιδιά. Ότι είναι αντίθετος στο μισθοφορικό ποδόσφαιρο. Ανέφερε πως η Γόρτυς είναι στη Β’ κατηγορία η 2η ομάδα σε μικρό μέσο όρο ηλικίας παίχτες.

Προσθέτοντας επίσης ο Νικήτας, ’’μόνο δυο ‘’ξένους’’ παίχτες έχουμε, φοιτητές, που και αυτοί ήρθαν μέσω φιλίας τους με ντόπιους’’. Επίσης όπως είπε ο κόουτς, του άρεσε ακούγοντας σε ανύποπτο χρόνο φίλαθλο να λέει πως έχει πάρει ήδη εισιτήριο για ματς της Γόρτυς που θα γίνονταν στις επόμενες ημέρες!

Μετά την εκπομπή, δέχθηκα τηλεφώνημα του γενικού αρχηγού του Δία, Γιώργο Χαβάκη, που έδινε συγχαρητήρια στο Πατεράκη για τα όσα είπε νωρίτερα στην εκπομπή! Στη Γόρτυνα, από το καλοκαίρι, έχει δημιουργηθεί εκ νέου από την αρχή το κεφάλαιο που λέγεται ακαδημία, και συμμετέχει ήδη στο παιδικό τουρνουά της ΕΠΣΗ που είναι σε εξέλιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook