Στο πένθος οι Κορφές για το ξαφνικό θάνατο του Στέλιου Σαπουντζάκη

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Οι Κορφές, αλλά και το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα, πενθεί από χθες το βράδυ.

Ο Στέλιος Σαπουντζάκης, ο παράγοντας των Κορφών και από τα ιδρυτικά μέλη, δεν είναι ποια κοντά μας. Έτσι ξαφνικά, χθες βράδυ σπίτι του στο Ηράκλειο, ο Στέλιος έπαθε ανακοπή καρδιάς, και ‘’έφυγε’’ για τους Αγγέλους. Ο θάνατος του ήταν αιφνίδιος, δεν ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα υγείας.

Ο 43χρόνος παράγοντας, ένας άνθρωπος ‘’διαμάντι’’ το ξέρουμε και εμείς που τον ζήσαμε μέσα από το τοπικό ποδόσφαιρο, έδωσε και τη ψυχή του για την ομάδα του χωριού του. Τελευταίο του ταξίδι με την ομάδα ήταν χθες, Κυριακή στη Πόμπια, όπου οι Κορφές πήραν τη νίκη μετά από καιρό, κερδίζοντας με 0-2 το Πετροκεφάλι.

Όπως μου είπε ο Γιώργος Κουτάντος, πανηγύριζαν σα τρελοί όλοι την επιτυχία, μαζί και ο Στέλιος. Ήταν δυστυχώς για το Στέλιο, η τελευταία ‘’παράσταση’’. Ο χάρος είχε άλλη άποψη. Κρίμα, κρίμα ,κρίμα! Από την αρχή, το 2000,ήταν κοντά στις Κορφές, ένας άνθρωπος, που πριν δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Και όμως, ήταν υπόδειγμα παράγοντα!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15.00’ το μεσημέρι στο νεκροταφείο του χωριού του, στις Κορφές.

Ο Θεός, ας αναπαύσει τη ψυχή του, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, και σε όλη την ομάδα. Το Στέλιο τον συνάντησα τελευταία φορά στο παιχνίδι των Κορφών με τη Γόρτυνα, πριν από μία εβδομάδα, στο Γάζι.

Στέλιο καλό ταξίδι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook