Τουρνουά αγάπης Μαρτινέγκο-2012

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί στο Μαρτινέγκο το τουρνουά αγάπης, με την ονομασία ‘’Μαρτινέγκο-2012’’.

Συντελεστές της εκδήλωσης θα είναι και πάλι οι τέσσερις ομάδες που δίνουν σχεδόν καθημερινά το παρόν στο ιστορικό αυτό γήπεδο. Εργοτέλης, Εθνικός, Ηρακλής Ηρακλείου, και Καμίνια.

Σκοπός είναι με τα έσοδα που θα μαζευτούν, να καλυφτούν κάποιες από τις ανάγκες μερίδας άπορων οικογενειών του Ηρακλείου. Η μορφή που διανεμηθούν τα χρήματα που θα εισπραχθούν είναι οι δώρο επιταγές που θα εξαργυρώνονται στα σούπερ-μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Τιμή εισόδου θα είναι τα 5,00 ευρώ. Καλό θα είναι, και πρέπει να γίνει, να ενισχύσουμε όλοι τη προσπάθεια αυτή, και να πάρουμε εισιτήρια, ακόμα και αν δε μπορούμε στην έσχατη περίπτωση να παραβρεθούμε στο Μαρτινέγκο. Θα αποσταλεί με επίσημο τρόπο έγγραφο-πρόσκληση προς όλους τους φορείς του Ηρακλείου, αθλητικούς και μη, αλλά και σε όλα τα σωματεία επίσης.

Τώρα, το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου από της 13.00’ το μεσημέρι. Θα διαρκέσει για περίπου τέσσερις ώρες, και στο διάστημα αυτό θα παιχθούν παιχνίδια ανάμεσα στις ακαδημίες των ομάδων που διοργανώνουν το τουρνουά, όπως επίσης και ανάμεσα σε προπονητές και παίχτες πάντα των παραπάνω ομάδων.

Ας μη λείψει κανένας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook