“Φτιάχνει” ομάδα το Λίντο

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του εκτός έδρας έκανε το Σάββατο(15/12) στη Τύλισο το Λίντο, περνώντας με 1-2.

Τη περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Μιχάλη Πυροβολάκη, κέρδισε με γκολ στα… χασομέρια(εκπνοή) στη Βαγιά κόντρα στον ΕΓΟΗ.

Έτσι με το ‘’διπλό’’ αυτό οι νικητές παραμένουν στα ψηλά της βαθμολογίας, αντίθετα με τη Τύλισο που δε μπορεί πλέον να αισθάνεται και τόσο καλά, σφίγγει ο κλοιός.

Εγώ πάντως είδα ξανά μια Τύλισος, που αδικεί τον εαυτό της. Όπως είναι γνωστό υπήρξε ‘’διαζύγιο’’ με το προπονητή Γιάννη Διαμαντάκη, και πλέον η διοίκηση θα πρέπει να βρει λύση στο αδιέξοδο, με στόχο η ομάδα να ξεφύγει από επικίνδυνες καταστάσεις.

Το Λίντο δείχνει καλοδουλεμένο σύνολο, υπάρχουν στη τωρινή ‘’φουρνιά’’ παιδιά που ήδη ξεχωρίζουν, και περιστοιχισμένα με δυο –τρεις έμπειρους παίχτες, δουλεύουν όλα καλά μέσα στο γήπεδο. Καλό ‘’πάντρεμα’’ του ταλέντου και του αυθορμητισμού, με την ουσία και την εμπειρία.

Αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας! Δύο φορές προηγήθηκε το Λίντο, με τους Τσίχλα(19’ το 0-1),και με το Νιτσόλα (77’ το τελικό 1-2)ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Παγκαλάκης(31’).

Από ένα δοκάρι είχαν οι ομάδες, και μάλιστα ‘’σημάδεψαν’’ το ίδιο, αφού έγιναν ένα σε κάθε ημίχρονο, το αριστερό κάθετο, της εστίας από την άλλη πλευρά των αποδυτηρίων!Μανιούδης(20’) για τη Τύλισο, και Κανταρτζής(74’) για τους φιλοξενούμενους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook