Κέρδος το νεανικό τους στοιχείο για ΑΟΚ και Άρη Γουρνών

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη Γουρνών, που αυτές έχει και συνολικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, και με το… εξάποντο αυτό, είπε ‘’αντίο’’ στη χρονιά που φεύγει, και στο πρώτο γύρο επίσης στον Β1 όμιλο.

Ο Α.Ο.Κ. από την άλλη, έχει παράπονα από τη διαιτησία του Παπαδακάκη. Όμως μετά τις αρχικές ‘’φωνές’’, στο φινάλε ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Σεραφειμίδης,  έιχε διάλογο με το ρέφερι Παπαδακάκη, και λύθηκαν οι τυχόν παρεξηγήσεις, και διαμαρτυρίες.

Το ποιο θετικό στοιχείο νομίζω και για της δυο ομάδες είναι ότι αποτελούνται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, και μπράβο τους,

Όπως επίσης ότι λειτουργούν και οι δυο τους ακαδημία. Στα Καμίνια ξεκίνησε πριν από περίπου δυο μήνες να υπάρχει η ακαδημία, με 25 περίπου παιδιά, την ευθύνη τους την έχει ο… ομοσπονδιακός τεχνικός των Καμινίων, ο Ντίνος Τζανάκης, ή Πέπ Γκουαρντιόλα!

Στην ομάδα των Γουρνών, και τους πιτσιρικάδες, προπονεί ο Γιώργος Λιακάκης. Οι δυο ομάδες ήταν μαζί και πέρυσι, αφού αγωνίζονταν στη Γ’ κατηγορία. Μικέλ(40’),και Χαμαλάκης(56’,59’) ήταν οι σκόρερ του Άρη, και μείωσε(1-3) ο Χατζηνικολάου(85’) για τους γηπεδούχους. Δοκάρι είχε ο Χαμαλάκης στο 45’ για τους φιλοξενούμενους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook