Χαρμόσυνα… κάλαντα για τη Τύλισο!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Να που η Τύλισος κατάφερε να πει τα… κάλαντα με χαρούμενους ήχους! Πήρε τη νίκη με τον(πραγματικά) Ατρόμητο, αποχαιρετώντας με χαμόγελα το 2012.

Επέστρεψαι στα τρίποντα, κάτι που είχε ξεχάσει από την 9η αγωνιστική, με το 1-2 στην έδρα των Δειλινών. Από την άλλη, η ομάδα της Επισκοπής έχασε μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, και σε συνδυασμό των επικρατήσεων Κεραυνού και Λίντο, ’’κατρακύλησε’’ στη 5η θέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ήδη καταφέρει πολλά στη φετινή πορεία και μέχρι τώρα φυσικά.

Προηγήθηκε τρεις φορές η ομάδα του Μιχάλη Καλαϊτζάκη στη Τύλισο, όμως έφυγε ηττημένη! Και μου το σχολίασε πριν το ματς ο κόουτς του Ατρόμητου, ’’εδώ μπαίνουν πολλά γκολ’’ μου είπε, και έπεσε μέσα ο Μιχάλης.

Η Τύλισος είχε για χρέη προπονητή, έναν… γνώριμο της, αναλαμβάνει στις δύσκολες’’ αποστολές, το Γιώργο Φιολιτάκη, το γενικό αρχηγό της. Το συνδύασε με νίκη. Και πλέον με περισσότερη ηρεμία οι άνθρωποι της αφού υπάρχει και η διακοπή, θα αναζητήσουν και θα ‘’κλείσουν’’ το νέο προπονητή τους, που θα πάρει τη θέση του Γιάννη Διαμαντάκη.

Ο Μεταξάκης(18’ πέναλτι,54’) πέτυχε δυο γκολ, και το άλλο ο Σαρτζετάκης(45’)για τον Ατρόμητο, ενώ από δυο γκολ έκαναν για τους νικητές, Ραφαέλο(21’,83’),και Παγκαλάκης(50’,74’ πέναλτι).Οι γηπεδούχοι από το 18’ έπαιζαν με δέκα λόγο αποβολής με κόκκινη του Τσαντηράκη, για την ανατροπή(ως τελευταίος) στο πέναλτι πάνω στο Ψαρουλάκη.

Έπαιξαν με τη φανέλα της Τυλίσου, τόσο ο Τερζίδης, όσο και ο Σμαραγδής, χωρίς να ψάξω στο αρχείο μου, είχα καιρό να τους δω, και νομίζω πως ο Σοφοκλής(Σμαραγδής) έπαιξε για πρώτη φορά φέτος. Ενώ σημαντικό πρόβλημα και για το Καλαϊτζάκη, είναι πως ο Ατρόμητος ‘’ταλαιπωρείται’’ συνέχεια φέτος από απουσίες παιχτών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook