Το γιορτινό φιλικό είχε πρόωρο φινάλε

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Αν και το παρακάτω δεν αποτελεί θέμα της στήλης, δε το πολυσκέφτηκα για να αναφερθώ, μιας και το ποδόσφαιρο είναι ένα, για οποιαδήποτε ομάδα, για οποιαδήποτε πρωτάθλημα, για οποιαδήποτε χώρα!

Παρακολούθησα ως φίλαθλος το Χριστουγεννιάτικο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και την ΠΑΕ Ρούβα.

Καταρχάς για να μη τα ισοπεδώνω όλα, μπράβο στους εμπνευστές του, και για ότι αρνητικό υπήρξε, ούτε το ήθελαν όλοι, αλλά και ούτε συμφώνησαν όλοι, με πρώτους και καλύτερους όπως είδα από τη κερκίδα, τους δύο προπονητές των ομάδων. Δε γίνεται ένα φιλικό ματς και ιδιαίτερα γιορτινό να μη τελειώνει ποτέ, επειδή ορισμένοι παίχτες, είχαν μόνο διάθεση για… πολεμικές τέχνες!

Τάκλιν που έκοβαν την ανάσα, προστριβές, μέχρι και χτυπήματα εκτός φάσης!  Όταν αποφάσισε ο ρέφερι Μηνάς Κοκκινάκης να λάβει δραστικά μέτρα, ήταν αργά. Γιατί το φιλικό παίχθηκε με κανονική διαιτητική τριάδα, μπράβο και εδώ στις ομάδες, χωρίς να ξέρω τι έγινε με το εξοδολόγιο των διαιτητών.

Νομίζω θα έπρεπε πολύ νωρίτερα ο ρέφερι να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Να πει κύριοι θέλετε να παίξουμε μπαλίτσα, ή να φύγω εγώ, ή να φύγουμε όλοι μαζί; Γιατί φιλικό ήταν οι κάρτες δε ’’χωρούσαν’’.

Ε, δεν είναι ντροπή, το άκουσα και από τους φιλάθλους, να διακόπτεται ένας φιλικός αγώνας περίπου δέκα, ίσως και ποιο λίγο(δεν είχα χρονόμετρο),λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονική του διάρκεια;

Και δυστυχώς συχνά, φιλικά παιχνίδια δεν έχουν αίσιο τέλος, γιατί ‘’αλλοιώνεται’’ ο σκοπός τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook