Το “φλουρί” στο Κατσουλάκη και ο Μαραθώνας ‘’βλέπει’’ τα ντέρμπι από τη κορυφή

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Tοπικά News”.

Θετικά ξεκίνησε και το 2013 ο πρωτοπόρος Μαραθώνας κερδίζοντας στο ντέρμπι τη Παλιανή τη Κυριακή(13/1) στα Καλέσα με 1-0 χάρις στο γκολ του Κατσουλάκη(52’) μετά το ΄΄ριμπάουντ΄΄ από το δοκάρι του Κτιστάκη.

Η ροή ήταν αμφίρροπη αφού θα μπορούσε να είχε φύγει και η Παλιανή νικήτρια από το γήπεδο. Το ντέρμπι το ‘’φοβόταν’’ και οι δύο για τους δικούς τους λόγους! Οι γηπεδούχοι θα υποδεχτούν την ερχόμενη Κυριακή από θέση ισχύος ξανά σε ντέρμπι το Ραύκο.

Αλλά και η Παλιανή μπορεί να έχασε έδαφος, όμως ο δρόμος είναι μακρύς, τώρα έχει και αυτή πάλι δύσκολο αντίπαλο, θα φιλοξενήσει το Ποσειδώνα.

Ο Μαραθώνας στερήθηκε τον υπέρ πολύτιμο  Βαθιανάκη λόγο δουλειάς, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει να παίξει για φέτος ο τραυματίας Μανόλης Αναγνωστάκης. Από την άλλη, για τη Παλιανή έλειψε ο Προκοπάκης, που λόγο πολύ σοβαρού τραυματισμού, σταματάει τη πολυετή παρουσία του στα γήπεδα.

Το ντέρμπι διακόπηκε στο 33’ για λίγο αφού υπήρξαν αψιμαχίες και από μία αποβολή στις ομάδες.

Κόκκινη πήραν, ο Σπινθουράκης της Παλιανής για σκληρό φάουλ στο κέντρο, και ο Σαριδάκης των γηπεδούχων για εξύβριση. Λόγο προβλήματος στους ‘’μικρούς’’ παίχτες στη Παλιανή, την εστία της υπερασπίστηκε ο νεαρός και άπειρος Μαστραντωνάκης.

Ήταν νομίζω το τρίτο του παιχνίδι, έδειξε καλά στοιχεία πάντως. Στη πρεμιέρα ο Μαραθώνας είχε περάσει με 4-1 από το Βενεράτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook